Ach ne... Robin Gibb z Bee Gees umírá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ach ne... Robin Gibb z Bee Gees umírá!

Robin Gibb
Robin Gibb (Profimedia.cz)

Zdravotní stav zpěváka legendární kapely Bee Gees Robina Gibba (62), který trpí rakovinou jater a tlustého střeva, se prudce zhoršil. Lékaři mu dávají už jen pár dnů života.

Od lůžka nemocného se ani na krok nehnou manželka Dwina (59), bratr Barry (65), jenž za bráchou přicestoval z USA, a jeho tři děti Robin-John (29), Spencer (37) a Melissa (32) – všichni se modlí, aby je ještě neopouštěl.

Přitom prognózy byly ještě minulý měsíc více než optimistické. Umělec se před měsícem úspěšně podrobil operaci a prohlašoval, že je vyléčený. Jenže pak se jeho zdravotní stav dramaticky zhoršil. Situaci zkomplikoval zápal plic a další zhoubný nádor.

Na sobotní londýnskou premiéru svého hudebního díla Requiem za Titanic, na niž se tak těšil, už nemohl dorazit. Bohužel nemohl vychutnat potlesk a radost z úspěšné práce, kterou dokončoval mezi ozařováním a chemoterapií...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.