TýTý získala Bílá, Vondráčková přiletěla do Prahy zbytečně! Triumfovala Partička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

TýTý získala Bílá, Vondráčková přiletěla do Prahy zbytečně! Triumfovala Partička!

Lucie Vondráčková jako novopečená maminka září štěstím. Na TýTý ji doprovodil manžel Tomáš Plekanec
Lucie Vondráčková jako novopečená maminka září štěstím. Na TýTý ji doprovodil manžel Tomáš Plekanec (Marek Pátek)

Ve Vinohradském divadle se už po 21. udílely televizní cenyTýTý. Nejsledovanějším hostem večera byla Lucie Vondráčková, která se poprvé od porodu syna Matyáše ukázala v Česku. O cenu ji ale připravila Lucie Bílá, která na slavnostní večer nedorazila stejně jako další ocenění - Lucie Borhyová, Václav Moravec a Tomáš Klus. Překvapením večera je triumf Partičky!

Michal David obhájil svůj triumf z loňského roku a mezi zpěváky opět porazil Karla Gotta. Cenu mu předala manželka jeho rivala Ivana. „Jsem trošku rozhozenej, vzal jsem si stříbrný oblek, myslel jsem, že zlatý tu bude dnes Kája,“ řekl Michal David a udělal v ČT reklamu Hlasu Česko Slovenska, kde působí v roli kouče.

Mezi zpěvačkami bodovala Lucie Bílá, která na udílení cen TýTý nedorazila. Lucie Vondráčkový tak do Prahy přijela zbytečně a její velkolepý návrat nevyšel podle plánu. V uplynulých dvou ročnících ankety přitom zvítězila právě ona.

Překvapením večera je cena pro Osobnost televizní zábavy, již získal Ondřej Sokol z Partičky. Partička se stala pořadem roku i absolutním vítězem TýTý. Komediální show chtěla uspět i v anketě Český slavík, ale pořadatelé ji z hlasování vyřadili.

Seriálem roku je Vyprávěj a Tomáš Klus bodoval jako Objev roku. Po kariéře zpěváka tak uspěl i jako herec.

Prohlédnete si hosty slavnostního ceremoniálu v galerii!

Rudolf Hrušínský převzal TýTý za nejlepšího herce z rukou Daniely Peštové. Cenu letos převzal už po třetí. Ulice zajistila TýTý i Haně Maciuchové, jejíž sbírka se rozšířila na čtyři kousky.

Osobností televizního zpravodajství se stala Lucie Borhyová, na slavnostním večeru ale chyběla a cenu za ni převzal její kolega Karel Voříšek. „ještě niky jsem nepřebíral cenu jako žena, tak si to užívám,“ řekl moderátor Televizních novin, který na ČT stačil zpropagovat pořad konkurenční televize. Borhyová se z ceny TýTý letos těší poprvé, Voříšek už má doma tři.

V kategorii Osobnost sportovního zpravodajství zvítězil Vojtěch Bernatský z České televize. „Je to pro mě velká čest, že jsem v takové konkurenci zvítězil,“ řekl v děkovné řeči. Cenu věnoval dceři Elišce.

Václav Moravec se stal už po čtvrté Osobností televizní publicistiky. Také on na ceremoniálu chyběl.

Po Jiřině Bohdalové se do Dvorany slávy dostal i její exmanžel Radoslav Brzobohatý. Oba jsou momentálně společně k vidění ve filmu Vrásky z lásky.

Moderování slavnostního ceremoniálu se letos ujaly herečky Tereza Kostková a Jitka Čvančarová, která se do práce vrátila dva měsíce po porodu dcerky Eleny Emílie. Jako hostesky se představily dcery Petra Jandy, Davida Prachaře, Vladimíra Kratiny a Dády Patrasové.

 



Přečtěte si
pavucinka
25. 4. 2012 • 14:15

vždyť je číst ona ani nemusí, nejsou pro ni......chtěla jsem se zeptat,protože toto měla o Ivetka Bartošová, zda se dá cysta na vaječníku zjistit i dříve, tedy včas... a nemyslím sono, ale běžnou prohlídku.

sabath
17. 4. 2012 • 12:40

Partička zvítězila díky takovým trotlum jako vy,ja jsem nemohl volit jelikož mě pánbu osvítil o na podobné zhovadilosti se zásadně nedívám,o tom masožravci Genserovi a tajtrlíkovi Suchošovi mám vážné pochybnosti o jejich zdravotním stavu!Co se týče 6 korun za SMS tak je s radostí a ještě víc hodím vnučce do pokladničky.At žije česká zábava.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.