Štěpánka z Výměny manželek o problémové rodině: Nečistí si ani zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Štěpánka z Výměny manželek o problémové rodině: Nečistí si ani zuby!

Štěpánka s náhradním manželem a malou Anetkou, která ze školky přinesla vši.
Štěpánka s náhradním manželem a malou Anetkou, která ze školky přinesla vši. (TV Nova)

Největší peklo si v nové řadě reality show Výměna manželek bezesporu užila Štěpánka Hanousková (42). Ze statku se 150 zvířaty se ocitla v paneláku zadlužené rodiny kuřáků, kde si na hygienu moc nepotrpí. Štěpánka od rodiny utekla, protože se tam objevily vši a chytla dokonce i muňky neboli filcky!

„Byla tam totální nevýchova dětí. V rodině se nečte, nemají standardní hygienické návyky, třeba si nečistí zuby před spaním a podobně. Od Rybářových jsem chytla filcky. Deka, pod kterou jsem spala, byla plná všeho možného, oblečení bylo špinavé – to vše infekci nahrávalo,“ rozčiluje se Hanousková.

„Podivná je i finanční situace rodiny, na jejich účty jsou exekuce a vůbec žijí ze dne na den. Nový manžel mi vůbec nesedl. Je hrozně hysterický, pořád brečel a já ubrečeného chlapa nesnáším! Taky jsem se divila jeho vztahu k lesbické dceři, která od rodiny odešla. Prý její orientaci nepřenesl přes srdce,“ vysvětluje Štěpánka Hanousková.

Rodina Rybářových je opravdu zvláštní – manželé už se dvakrát vzali a dvakrát rozvedli, problémy v rodině jsou neustále stejné. „Když máme konflikty, tak hlavně přes finance, peněz máme opravdu málo. Navíc jsme všichni kuřáci, takže i v tomto se ty peníze ztrácejí,“ vysvětluje Miluše, která se během natáčení dočkala i návratu dcery Nikoly.

„Naše ztracená lesbická dcera už žije s námi, manžel měl problém s její orientací, ale už se s tím smířil. Dcera má partnerku a hlásí se na vysokou. Co se týče vší, tak po natáčení zmizely. Paní Hanousková nás osočila, že u nás chytla filcky, my se ale všichni holíme, takže by se u nás neudržely, navíc pravidelně celý byt dezinfikuji. Celá rodina Hanouskových je falešná a řeší jenom zvířata. Lidi jdou pro ně stranou,“ brání se Miluše Rybářová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.