PROSTŘENO: U Honzy se sešly nevděčné rýpalky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

PROSTŘENO: U Honzy se sešly nevděčné rýpalky!

Prostřeno u Honzy
Prostřeno u Honzy (TV Prima)

Obyvatelé Královéhradecka mají nejspíš pořádně mlsný jazýček. Honzovo menu by jinde sklidilo ovace, ale zdejší soutěžící mají vždy důvod k nespokojenosti.

Honza se mohl snažit sebevíc, ale u jeho stolu se setkaly intrikářky, jejichž hlad neuspokojí dobré jídlo, ale jedině 40 tisíc korun. Tento týden se už od pondělka šetří s každým bodem, aby soutěžící byli o krok blíže výhře. „Znám tento typ ženských, jdou si tvrdě za svým,“ prokoukl Honza konkurentky.

Nejkritičtěji se projevovala Gizela, která přišla do soutěže s vlastní taktikou. „Pro jistotu jí nechutná nic, aby nemusela dobře hodnotit,“ odhalila její plán Zlata. Ta není při hodnocení jídla o moc příznivější, ale jako kontrolorka potravin na to má právo. Jana se do kritického klubu velmi rychle zapojila, a stranou není ani nejmladší Petra.



Na játrové paštice hostům vadilo koření, brandy i slanina. Nejostřejší byla Gizela, a to o pár chvil dříve řekla, že vnitřnosti by nikdy nesnědla. Nejspíš netuší, z čeho se dělá paštika.

Ani losos s kaparovou omáčkou nezabodoval. „V první řadě bych podotkla, že to bylo studený. Maso bylo studený, omáčka byla studená, brambory byly vlažný,“ řekla Jana. Gizela odsoudila aromatický rozmarýn a Honza poznal, že veškerá snaha je zbytečná.

Při grilovaném ananasu si Gizela opět postěžovala, že by byly mnohem lepší jahody. „Není mi vůbec sympatická, je mi skoro nepříjemná. Kdyby byly jahody, chtěla by ananas,“ odsoudil Gizelu Honza.

Jak se boduje na Královéhradecku? Sledujte prostřeno na Primě!

Honzovy recepty najde po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
winterfreshka
17. 4. 2012 • 08:59

Souhlas,na plno věcech a zvěrstvech se však podílí i štáb .Obětovat své volno,vyvařovat,nechat si vizitýrovat byt,poslouchat přiblblé názory strávníků a pak nevyhrát???!To může opravdu jen b.l.b.

janulac
16. 4. 2012 • 22:27

janulac
16. 4. 2012 • 22:27

Pravda , me se to nelibi, kdyz do takove souteze jdu, tak nebudu rikat, ze to nejim, to nejim a body jdou dolu, zacinam tohoto poradu mit dost.

janulac
16. 4. 2012 • 22:24

lysohlavek02
16. 4. 2012 • 19:07

..to je přesně pořad pro takový tupý hroudy jako seš ty,který potřebují mít telenovelu o zlým a hodným i v dementním pořadu o vaření

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.