Výměna manželek: Filcky u nás nechytla, všichni se holíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Výměna manželek: Filcky u nás nechytla, všichni se holíme!

Miluše tvrdí, že doma filcky nemá...
Miluše tvrdí, že doma filcky nemá... (TV Nova)

Štěpánka si ve Výměně manželek užila společnost vší a filcek, Rybářovi ji ale obvinili ze lží. Považují se za čistotnou rodinu, přestože neznají ani kartáček na zuby…

Výměna byla pro Štěpánku Hanouskovou opravdu těžkou zkouškou. Když se snažila dětem od parazitů pomoci, náhradní manžel jí to měl za zlé. V bytě plném vší a muněk na ni čekaly nezapomenutelné zážitky.

„V rodině, kde jsem byla, se nečte, nemají standardní hygienické návyky, třeba si nečistí zuby před spaním a podobně. Muňky jsem chytla od Rybářových. Deka, pod kterou jsem spala, byla plná všeho možného, oblečení bylo špinavé – to vše infekci nahrávalo,“ postěžovala si Štěpánka.

Během výměny si nemohla nevšimnout ani podivné finanční situace Rybářových: „Na jejich účty jsou exekuce a vůbec žijí ze dne na den.“

Miluše je ale se svým mužem, s nímž už se stačila dvakrát rozvést, plně spokojená. Dokonce se usmířil i s dcerou, již odsoudil kvůli lesbické orientaci. Vši ze své domácnosti vypudila, ale k filckám se nehlásí: „Paní Hanousková nás osočila, že u nás chytla muňky, my se ale všichni holíme, takže by se u nás neudržely, navíc pravidelně celý byt dezinfikuji. Celá rodina Hanouskových je falešná a řeší jenom zvířata,“ zaútočila na Štěpánku.

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...



Přečtěte si
jennifer.k.
18. 4. 2012 • 00:01

A to je pravda. Dve nejstarsi nejsou Rybare urcite a ty dve mladsi - to je komplikovanejsi. Pavel si mysli, ze jsou jeho, ale bohuzel - dal to rozebirat nechci.

jennifer.k.
17. 4. 2012 • 23:52

Znam rybarovi uz dost dlouho na to abych vedela jak to u nich doopravdy chodi. Mila a Pavel nejsou zase takovy chudinky, jak se muze zdat. Pavel ma praci i kdyz mu moc nevoni, Miluse bere socialni davky a do toho ma dve brigady na cerno no i plus tu plazmu. Jejich mesicni prijmy jsou kolem 30 - 35 tisici. Miluse si udelala ridicak a dokonce si koupila i auto. Problem je ten, ze i pres jejich prijmy, jsou jejich vydaje daleko vetsi. A na hygienu financi prostredky zrovna nejdou. Oni nepiji, jen huli jak fabriky (na Nove rekli, ze krabicka na tri dny - spis na tri hodiny). Hodne penez jde na elektroniku, jako jsou televize a hlavne mobily, ale to postupem casu vzdy vsechno konci v zastavarnach. Oni proste koupi neco za deset a prodaji za tri. Jich mi lito neni ani nahodou, ale ty deti jsou chudaci. Hlavne ty dve nejmladsi. Ty dve starsi byly kdysi rezany hlava nehlava. Kolikrat jsem musela ukoncit navstevu u nich predcasne, protoze jsem se nemohla divat na to jak na ne Rybar rve a bije je. Tim co si ale ted udelaly na Nove je nejvetsi ostuda v celem Liberci a okoli. Jak uz tu nekdo psal, holky zlodejky a otec to same. Pokud si z kramu neco neodnese v bunde bez zaplaceni, tak je to zle a musi se vratit. Pokud je nekde potkam, tak se sama zakopu do kanalu, jen aby me nevideli a nechteli se mnou nahodou mluvit. A cert vem ty veskere pujcene penize co mi dluzi. Daruji to jejich detem. Myslim, ze exekutori uz nebodou tak vstricni jako ja a jednou spadne klec. Tolik co oni dluzi, si mnozi z nas nevydelaji za 5 let. A to neni sranda. OSTUDA

rejpal3
16. 4. 2012 • 15:52

Hm, ty se vyznáš. Ale pozor na "ústa" - rypáky mají jedině tak prasata.

paula
16. 4. 2012 • 06:49

Mně by nejvíc zajímalo, ČÍ jsou dvě mladší dcery .... máma, táta, dvě starší holky tmavý, hnusný ... a pak dva blond andílci, kteří navíc vypadají, že mají něco v hlavě ??? Že by maminčin pracovní úraz při pokusu o přivýdělek ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.