Pavel Cejnar: Vysílal v přestrojení za ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Cejnar: Vysílal v přestrojení za ženu!

Pavel Cejnar
Pavel Cejnar (Evropa 2)

Ačkoliv venkovní počasí stěží připomíná jaro, ve studiu rádia Evropa 2 to dnes vypadalo jako v tropickém ráji. Moderátoři v karnevalovém ohozu, sluneční brýle a banány, kam oko dohlédne.

Banánová party na Evropě 2 nebyla bezúčelná. Falešné banánovníky zvané enset, byly dnešní hlavním tématem v rádiu. „Ne, že bysme na nich tak ujížděli, ale enset je jednou z rostlin, která dokáže ročně zachránit spoustu životů před hladomorem. A my na to chtěli upozornit,“ prozrazuje hlavní důvod speciálního vysílání moderátor Pavel Cejnar, který pro bohulibou věc neváhal nasadit kudrnatou paruku  a po studiu pobíhat v sukni .
 
Rádio Evropa 2 se pravidelně účastní charitativních projektů organizace Člověk v tísni a dnešní „banánový“ den pomohl upozornit na opravdové problémy lidí žijících mnoho tisíc kilometrů od nás. Pokud vám jejich osud není lhostejný, můžete se přidat a koupit 15 sazenic stromků ensetu pro možnou záchranu celé rodiny v Etiopii.
 
Více o projektu Sad Evropy 2 najdete ZDE !
 
Falešný banánovník, neboli enset, je víceletá rostlina odolná vůči suchu, která se sklízí po třech až čtyřech letech. V případě neúrody je možné na ensetu přečkat nejtěžší období. 



Přečtěte si
winterfreshka
14. 4. 2012 • 14:20

Že mají Bohnice dnes vycházky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.