Jste to, co jíte: Marek (145kg) si zničil život! Hrozila mu bandáž žaludku! Zhubl 25 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jste to, co jíte: Marek (145kg) si zničil život! Hrozila mu bandáž žaludku! Zhubl 25 kilo!

Ze strachu z bandáže žaludku se Marek dokázal vzdát nezdravých potravin.
Ze strachu z bandáže žaludku se Marek dokázal vzdát nezdravých potravin. (TV Prima)

Student Marek Procházka (22) si svým nezdravým stylem života zničil zdraví. Ve fastfoodech se vyjedl na 145 kilo a poleháváním u televize a pitím alkoholu to jen zhoršoval. Situace došla tak daleko, že jeho lékař vyřkl krutý ortel a doporučil mladému cvalíkovi bandáž žaludku.

„Hrozně mě to vyděsilo,“ svěřil se Marek. Ten se teď snaží udělat vše pro to, aby »pod kudlu« nemusel. Zatím se mu pod dohledem Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka v pořadu »Jste to, co jíte« vcelku daří.

„Doktor na prohlídce řekl, že mi doporučuje bandáž žaludku. Toho jsem se lekl a rozhodl jsem se, že to zkusím ještě jinak,“ popisuje Marek, kterému už jeho tloušťka nedá ani spát.

Vzdal se tak pohodlného života, ze školy už nemíří rovnou pro hamburgery a pak před televizi. „Největší strach mám, že budu jednou tak velký, že už se o mě bude muset někdo starat. To bych fakt nechtěl!“

Marek na sobě zamakal natolik, že zhubl 25 kilo, z toho bylo hned 23 kilo tuků! „A hubnu dál!“ Rád by si prý našel přítelkyni, holkám se totiž takoví cvalíci zrovna nezamlouvají...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.