Veronika Gajerová z Ordinace: Ex-partner mě dlouho podváděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Gajerová z Ordinace: Ex-partner mě dlouho podváděl!

Veronika Gajerová
Veronika Gajerová (Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Představitelka sestřičky Zuzany Pantoflíčkové z Ordinace v růžové zahradě Veronika Gajerová (49) poprvé promluvila o tom, jak ji její bývalý partner Petr Kracik (53) zahýbal s herečkou Terezou Kostkovou (35). „Lhal mi a mlžil,“ vzpomíná Gajerová, která má s ředitelem Divadla pod Palmovkou dvě děti – Kryštofa (15) a Elišku (10).

Gajerová a Kracik spolu žili sedmnáct let, nikdy se ale nevzali. Rozešli se před šesti lety, kdy na Kracika prasklo, že si našel mladou milenku – herečku Terezu Kostkovou. Gajerovou přitom dlouho tahal za nos.

„Petr mi nic neřekl, ale já tušila, že se něco děje. A v momentě, kdy jsem začala víc pátrat, jsem se začala i více dozvídat. Asi nejhorší na tom bylo to jeho lhaní, mlžení, že od nás několikrát odešel a zase se vrátil, až jsem nakonec řekla dost,“ vzpomíná Gajerová na trpké období svého života v rozhovoru pro magazín Ona Dnes s tím, že měla strach ze samoty.

„Bála jsem se, ale pak jsem došla k rozhodnutí, že než žít v nefunkčním vztahu a dusné atmosféře, která se bude přenášet i na děti, bude lepší rozchod,“ dodala.V současnosti má Veronika Gajerová přítele, který si rozumí i s jejími dětmi. Kracik s Kostkovou založil rodinu, mají skoro pětiletého syna Toníka.

Víte, že...

Veronika Gajerová chodila 11 let s hercem Pavlem Křížem (50), slavným Štěpánkem z »Básníků«? Rozešli se proto, že on chtěl žít v Kanadě a ona emigrovat nechtěla.



Přečtěte si
winterfreshka
17. 4. 2012 • 09:01

Jistěže je to nějaký honič z druhé strany,takových je tu víc,nejvíce prej na Novinkách .

xell
15. 4. 2012 • 19:33

Dneska dala kravka evínka pokoj, ale ráno už škrabák AHÁK zase začne! Takový výplod přírody ani nemůže existovat, nevěděla by ani co je to PC, natož něco napsat!Prostě nějaký škrabal z redakce se dobře baví a ještě za to bere prachy!!

winterfreshka
15. 4. 2012 • 09:28

Máte pravdu,oblékla Tondu do mysliveckého .Ještě tu flintu.Jinak jsme ji nedávno viděli,jak Tonda tahá zboží z regálů v obchodě.Ani ho neokřikla,nenapomenula a šla jak hraběnka dál,nána.Stačí celá famílie v Cestách,tam už chybí jen pes

knkn
15. 4. 2012 • 02:47

Tak potom má, co si zasloužila. Ale Kříž a Kracík - to je 100 a jedna,( samozřejmě ve prospěch Kříže), takže to fakt nepochopím !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.