Miss Hladíková bude moderovat s céčky na krku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Hladíková bude moderovat s céčky na krku!

Krásná Miss Hladíková s Rudou z Ostravy
Krásná Miss Hladíková s Rudou z Ostravy (Frekvence 1)

Dnešní vysílání rádia Frekvence 1 zpestřila návštěva novopečené České Miss posluchačů Frekvence 1 Veroniky Hladíkové. Vytvoří s Rudou z Ostravy moravský moderátorský tandem?

Veronika, která byla i celkovou favoritkou soutěže Česká Miss, se nakonec umístila na druhém místě. V soutěži posluchačů rádia Frekvence 1 se ale stala vítězkou s přehledem.

„Už při zkoušení na Frekvenci 1 před soutěží jsem si tajně přála vyhrát,“ prozradila sympatická kráska z Moravy. Výhra jí totiž přinesla možnost projít moderátorským kurzem a následně si tuto profesi i vyzkoušet v éteru rádia Frekvence 1.

„Žádnou předchozí zkušenost s moderováním nemám, ale stejně se na to moc těším,“ přiznala Veronika při přebírání voucheru přímo z rukou prezidenta společnosti, pod kterou Frekvence 1 patří, Michela Fleischmanna. A protože při jeho předávání v rádiu zrovna vysílal Ruda z Ostravy, nenechal se zahanbit a své budoucí kolegyni přišel poblahopřát a předat vlastní dárek – céčka pro štěstí!

Jako dva Moraváci by se v éteru mohli pěkně doplňovat, ale Veronika je spíše ranní ptáče, nejvíc by jí vyhovovalo moderovat v brzkém drivu s Petrem Vágnerem. Nám nezbývá, než poblahopřát a sledovat, jestli bude Veronika stejně úspěšná, jako její „missí“ předchůdkyně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.