Těhotná Křížková Váchová před porodem: Svlékla se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Křížková Váchová před porodem: Svlékla se!

Lucie Váchová nafotila odhalené fotky v 9. měsíci těhotenství.
Lucie Váchová nafotila odhalené fotky v 9. měsíci těhotenství. (Jaroslav Urban)

Modelka Lucie Křížková (Váchová) je další modelkou, která se v posledním stádiu těhotenství svlékla. Podívejte se na její odhalené fotky, u kterých jí asistoval i její manžel, jachtař David Křížek.

Lucie už se na malého námořníka moc těší, přesto si na těhotenství, jakožto zlomové období svého života, chtěla uchovat vzpomínku v podobě odhalených fotek s bříškem. „Nahota, v tomto střízlivém podání, mi nevadí. V těhotenství se mi naopak moc líbí. Při focení jsem se vůbec nestyděla. Měla jsem kolem sebe samé profesionály, takže to bylo moc příjemné. Jednalo se vlastně o mé poslední focení před porodem, a kdo ví, za jak dlouho se před objektiv opět dostanu,“ řekla Miss ČR z roku 2003.

Snímky, které vznikly během natáčení reportáže pro pořad TopStar, jsou velmi jednoduché a jedinou »ozdobou« je na nich její manžel David, solidárně svlečený alespoň do poloviny těla, což si jako sportovec rozhodně může dovolit. „Nechtěla jsem pro focení žádné speciální prostředí ani módní doplňky. Fotky měly být přirozené, čisté a to se povedlo,“ dodala nastávající maminka.

Lucie čekala s nafocením »hanbatých « fotek zcela záměrně až do devátého měsíce těhotenství. Konečně jí totiž narostla pořádná prsa! „Místo jedniček mám teď trojky a to se mně i manželovi moc líbí! Za taková prsa bych se ani v budoucnu nezlobila,“ usmívá se Lucie, která se před svým prvním porodem vůbec nenudí: synkovi, jemuž pracovně říkají Neptun (římský bůh moří) stihla pořídit výbavičku, zařídit pokojíček v námořnickém stylu a pro sebe ještě obstarat nové rodinné auto!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.