Zprávařky ČT Daniela Písařovicová a Aneta Savarová: NENÁVIST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zprávařky ČT Daniela Písařovicová a Aneta Savarová: NENÁVIST!

Daniela Písařovicová a Aneta Savarová: Nenávist!
Daniela Písařovicová a Aneta Savarová: Nenávist! (Aha! – Petr Novotný, ČT)

Dvě nádherné brunety, ale místo jen pro jednu. Daniela Písařovicová (33) měla našlápnuto do Událostí České televize, když však došlo na lámání chleba, veřejnoprávní televize oznámila, že novou tváří hlavní zpravodajské relace bude neznámá Aneta Savarová (26). A proto teď prý mezi děvčaty létají nenávistné jiskry, kdykoli se na Kavčích horách potkají...

O povýšení diváky oblíbené Písařovicové (loni jí dokonce dali TýTý za Objev roku!) se téměř nepochybovalo. „Tři měsíce s tím počítala i Daniela sama. A pak najednou vedení oznámilo, že nastupuje Aneta,“ řekl nám dobře informovaný zdroj z ČT.

A pochopitelně se ve všech pádech skloňuje slovo »protekce«, protože je veřejným tajemstvím, že Savarová je už dlouho chráněnkou ředitele zpravodajství Zdeňka Šámala!

„Savarová už pár měsíců předem v brněnském studiu ČT rozhlašovala, že jede do Prahy moderovat Události, že jí to Šámal slíbil,“ říkají naše zdroje. „Za normálních okolností by ji mezi tu dvacítku uchazečů ani nepřizvali. Jenže někdo ji přes všechna kola protlačil. Konkurz byl řízený od začátku do konce,“ říká náš informátor.

Savarová sama se ale pochopitelně proti takovým nařčením zuřivě brání! „Netuším, jak to bylo. Do prvního kola bylo pozváno dvacet lidí a mezi nimi Daniela byla, v desítce v kole druhém také. Proč ale nakonec nebyla vybraná, to netuším,“ popsala nám nejmladší z těch, kdo od začátku dubna provázejí novými Událostmi. „Nikdo nebyl favorit, ani já,“  trvá na tom, že není nijak protěžovaná.

Jenže na »Kavkách« se špitá něco jiného. „Nakonec oznámili, že to o prsa vyhrála Aneta. A to mluví za všechny komentáře...,“ směje se náš zdroj.



Přečtěte si
andrea68
14. 4. 2012 • 22:51

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.