Modelka Němcová a její snoubenec Belman: Rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Modelka Němcová a její snoubenec Belman: Rozchod!

Se snoubencem Jamiem Belmanem se rozešli..
Se snoubencem Jamiem Belmanem se rozešli.. (Profimedia.cz, ara)

Topmodelka českého původu Petra Němcová měla těsně před svatbou. Místo data sňatku ale oznámila celému světu, že se se svým snoubencem Jamiem Belmanem rozchází.

Petra Němcová je celosvětově jednou z nejúspěšnějších českých modelek, v lásce ale štěstí nemá. Po tragické smrti snoubence fotografa Simona Atleeho, kterého smetla v roce 2004 ničivá vlna Tsunami v exotickém Thajsku, nemůže stále najít toho pravého.

Špatně dopadl v roce 2007 její dvouletý vztah se zpěvákem Jamesem Bluntem a když si pak našla britského herce Jamieho Belmana, vypadalo to, že se blýská na lepší časy. Loni v lednu dokonce oznámili zásnuby. Jenže teď místo očekávaného termínu svatby přišla rána v podobě rozchodu.

„Petra i Jamie potvrdili, že se rozcházejí. Nadále však zůstávají přáteli a děkují svým rodinám, že je v tomto nelehkém období podpoří,“ řekl zdroj magazínu People.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.