Miss Lutovská masírovala nahého Poláka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miss Lutovská masírovala nahého Poláka!

Iveta Lutovská a Brańo Polák
Iveta Lutovská a Brańo Polák (Erpet golf centrum)

Málokdo řeší nahotu tak, jako právě herci. Díky rolím jsou totiž často nuceni poodhalit různé části svého těla.

„Já s nahotou problém nemám,“ ukazuje Braňo Polák své svalnaté tělo a dodavá: „Myslím ale, že nahota by měla být účelová, jinak je z toho prostě trapas.“ Ten si vyzkoušel netradiční masáž Ivety Lutovské: „Já už jsem masírovala kdekoho, musím ale říct, že je to docela fuška.

Jako masérka bych se asi neuživila,“ přiznává Česká miss 2009, která má podle výrazu Braňa jistě pravdu. Ivetin manžel Jaroslav Vít si ale hlavu dělat nemusí, ihned po masáži totiž jela právě za svým vyvoleným.

Podobný názor, jaký má na nahotu Braňo, sdílí i Michal Kavalčík neboli Ruda z Ostravy, který se – jak sám říká – už svlékal kvůli roli stokrát. Na nově otevřených thajských masážích v Erpet golf centru v Praze 5 se tak veřejně neodhalil poprvé. To Ondřej Ruml si první premiéru nahoty odbyl poprvé v muzikálu Hamlet. „Hraju tam hlavní roli, takže když jsem svlečenej, kouká na mě celé divadlo,“ směje se zpěvák.. Zatímco Ruda z Ostravy a Ondřej Ruml se svěřili do péče výhradně odborným rukám thajské masérky.





Autor:  nik

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.