Jste to, co jíte: Marek (150kg) miluje jídlo z fast foodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jste to, co jíte: Marek (150kg) miluje jídlo z fast foodu!

Marek musí okamžitě začít hubnout!
Marek musí okamžitě začít hubnout! (TV Prima)

Stravovat se pravidelně ve fast foodu může mít na postavu opravdu těžký dopad. Přesvědčil se o tom i Marek Procházka, který ve 22 letech váží neuvěřitelných 150 kilo!

Marek po škole zamíří rovnou do fast foodu a zbytek dne tráví válením u televize. Pokud vyvine alespoň nějaký pohyb, jde s kamarády na pivo, kde rozhodně nezůstane u jedné sklenice. Kateřina Cajthamlová a Petr Havlíček mají další případ, pro něhož je uspokojení chuťových buněk přednější, než zdraví.

Student Marek miluje českou kuchyni, již si dopřává v nadstandardních porcích. Pokud má na talíři omáčku s knedlíkem, bůček, nebo tatarák, je maximálně spokojený. A když mu porce v restauraci nestačí, dopřeje si hamburger. Pokud ale okamžitě nezačne pracovat na své postavě, hrozí mu bandáž žaludku.

„Toho jsem se lekl a rozhodl jsem se, že to zkusím ještě jinak. Největší strach mám, že budu jednou tak velký, že už se o mě bude muset někdo starat. To bych fakt nechtěl,“ řekl o svých obavách Marek.

Pokud ale bude jeho váha růst tak dramatickým tempem, jako dosud, nedokáže se sám o sebe postarat. Poslechne rady Cajthamlové a Havlíčka? Sledujte Jste to, co jíte na Primě!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.