Gavriely v Hotelu Paradise: První krize! Chci za svými dětmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gavriely v Hotelu Paradise: První krize! Chci za svými dětmi!

Jedinou oporou je Martině její snoubenec Marcus.
Jedinou oporou je Martině její snoubenec Marcus. (Aha! – Martin Hykl)

Moderátorka reality show Hotel Paradise, kterou vysílá Prima family, Martina Gavriely (33) zažila v Dominikánské republice první pořádnou krizi. Sice jí je oporou snoubenec Marcus Tran (26), její dvě děti jí ale nahradit nedokáže.

Mateřské pudy jsou silnější a bývalá modelka dokonce uvažovala, že z projektu odstoupí. Televize Prima by jí však napařila pořádnou pokutu!

Gavriely si samozřejmě nejvíc ze všeho přeje být opět se svými dětmi Jessicou (10) a Antoniem (8). Počítá dny, kdy je konečně uvidí. Školou povinné ratolesti si totiž nemohly udělat tak dlouhé prázdniny.

„Samozřejmě se mi děsně stýská. Už jsem uvažovala i o návratu. To odloučení je šílené jako pro každou matku. Sice je tu krásně, ale opravdu se těším za svými dětmi. Aspoň, že tu mám Markuse, který mě drží nad vodou,“ zoufá si sexy moderátorka. Ta v exotické zemi pobude ještě dva dlouhé měsíce

Všechno o show HOTEL PARADISE naleznete zde: http://www.ahaonline.cz/hotel-paradise



Přečtěte si
blazenablazena
12. 4. 2012 • 20:08

Ivánka by to možná zvládla mnohem lépe , vždyť ta utekla od holčiček nikoliv z finančních důvodů....Martina pracovat musí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.