Iveta Lutovská: Končí s modelingem! Bude z ní opravdu moderátorka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iveta Lutovská: Končí s modelingem! Bude z ní opravdu moderátorka!

Iveta Lutovská
Iveta Lutovská (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (28) se necítí mezi mladšími kolegyněmi dobře, proto chce pověsit kariéru modelky na hřebík! Svět showbyznysu se však pro krásnou blondýnu neuzavírá. Chce se totiž stát úspěšnou moderátorkou.

Nedávno se spekulovalo o tom, že by měla nastoupit do VIP zpráv místo vyhozené Báry Niničové (32). Nakonec jí místo vyfoukl Jiří Pomeje (47). Iveta ale nehází flintu do žita. Dál se v moderátorství zdokonaluje a navštěvuje různé kurzy, které jí pomáhají dosáhnout jejího snu.

„Modelku nemůžu dělat donekonečna, i když ta práce mě baví, ale jsou stále mladší a mladší holky, co to dělají. Musím myslet na budoucnost a uvádění nějakého pořadu či akcí bych se určitě nebránila,“ prozradila nám kráska, která se loni v září vdala za podnikatele Jaroslava Víta (35).

Na rodinu zatím Lutovská nepomýšlí. „Nic neplánujeme, když to přijde, tak to přijde, každý se mě na to ptá,“ směje se Iveta.



Autor:  šal

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.