Daniel Hůlka v nemocnici trpí: Bojí se o svého psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Daniel Hůlka v nemocnici trpí: Bojí se o svého psa!

Daniel Hůlka smutně čeká na každou zmínku o milované Kačence.
Daniel Hůlka smutně čeká na každou zmínku o milované Kačence. (Profimedia.cz, ara)

Už tři dlouhé týdny je zpěvák Daniel Hůlka (43) upoután na lůžku s akutním zánětem slinivky břišní. Stále leží na JIPce v pražské Nemocnici Na Bulovce. Jeho stav se naštěstí každým dnem lepší, přesto je tu jedna věc, která démonickému zpěvákovi přidělává na čele velké vrásky!

Není to tak dávno, co se zpěvák veřejně vyznal z toho, že v jeho životě je pouze jedna jediná »žena«, a tou není nikdo jiný, než jeho půlroční fenka Kačenka! Jenže kdo se o ní stará, když je Dan v nemocnici?

„Je u Danovy kamarádky, kde dovádí s jinými psy. Nabízelo se strašně moc lidí, kteří se o ni chtěli postarat,“ řekl Aha! Danův manažer Martin Svoboda s tím, že štěně má skutečně nadstandardní péči! „Dokonce byla několikrát na návštěvě v Jevanech za svými psími kamarády, se kterými vyrůstala.“

Přesto Danovi fenka nedá spát, denně se na ni ptá a vždy ho moc potěší, když mu jeho manažer ukáže aktuální fotku. Ke štěněti přilnul tak, jako k žádnému člověku. To proto ho odloučení tak trápí. Má strach, jak Kačenka takovou dobu bez pána zvládne.

Naštěstí to vypadá, že Dan co nevidět uvidí svou psí lásku ve skutečnosti. Pokud totiž dnes zdravotní testy vyjdou dobře, bude brzy propuštěn do domácího léčení!



Přečtěte si
winterfreshka
12. 4. 2012 • 14:18

Pode mnou tu bude strašit věčnost .Tohle se jentak někde nevidí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.