Je Rolins těhotná?! Rytmus jí najednou začal hladit břiško | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Je Rolins těhotná?! Rytmus jí najednou začal hladit břiško

Dara s Rytmusem zachyceni při velmi intimním momentu během přestávky přímého přenosu.
Dara s Rytmusem zachyceni při velmi intimním momentu během přestávky přímého přenosu. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Karel Kopáč)

Nedělní přímý přenos soutěže Hlas ČeskoSlovenska nebyl výjimečný jen v tom, že se soutěžící poprvé naživo představili divákům. Malé tajemství totiž možná skrývají i dva porotci Dara Rolins (39) a Patrik Vrbovský (35) alias Rytmus.

Slovenský rapper totiž neustále hladil bříško své milé, která si už delší čas nepřeje nic jiného, než s Rytmusem otěhotnět. Že by se na luxusní dovolené na Bali konečně »zadařilo«?

Dara Rolins se k celé věci nechtěla vyjádřit, později nám však napsala zprávu. „Patrik že mě hladí po bříšku? Přiznám se, že si to ani neuvědomuju, ale asi má kladný vztah k mému pekáči buchet,“ žertovala Dara Rolins.

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.