Rolins vs Homola: Boj o dcerku Lauru přituhuje! On: Vezmu Lauru do Indie! Ona: Ani náhodou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rolins vs Homola: Boj o dcerku Lauru přituhuje! On: Vezmu Lauru do Indie! Ona: Ani náhodou!

Matěj Homola a Dara Rolins se nedokážou domluvit na výchově své jediné dcery Laury.
Matěj Homola a Dara Rolins se nedokážou domluvit na výchově své jediné dcery Laury. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Karel Kopáč)

Ačkoliv ještě před rokem Matěj Homola (38) tvrdil, že by svou dceru Lauru (4) do Indie vzal nejdřív až v jejích patnácti letech, nyní dospěl k přesvědčení, že je na měsíční pouť na východ zralá už nyní!

To je také hlavní důvod toho, proč se do sporu o malou Lauru mezi kapelníkem Wohnoutů a Darou Rolins (39) vložili právníci aktivněji než doposud! Daře se totiž Homolův nápad kvůli strachu o maličkou ani trochu nezamlouvá!

Jako kdyby nestačilo, že kapelník Wohnoutů bez Dařina vědomí svěřuje Lauru do péče své milenky Lenky Špillarové (26), navrch přišel s návrhem, že letos malou vezme na měsíc do Indie! To Dara striktně odmítla a byl oheň na střeše!

„On mě bude označovat za bláznivou matku?!“ durdí se Dara. „Nikdy jsem Matějovi nechtěla odpírat právo mít ji třeba i na měsíc jen pro sebe, řeším pouze destinaci. A u té byl Matěj neoblomný. Vlastně mi jako variantu nabídl Laos…,“ ťuká si Dara na čelo.

I proto bryskně zalarmovala svého právníka. „Zatím se s ním pouze radí, jaké kroky učiní a jak s Matějem jednat,“ upřesňuje její manažerka Eva Skallová. „Dosud se vždy na péči o Lauru dohodli. Ale i když se dohodnou, bude muset v budoucnu jejich rozhodnutí posvětit soud,“ řekla deníku Aha! manažerka.

ANKETA AHA! Slavné matky: Daru chápeme!

Chápete Daru Rolins, že odmítá pustit čtyřletou dceru Lauru s jejím otcem na měsíční výpravu do Indie? Tři slavné maminky se v odpovědích vzácně shodují: „Rozhodně!“

Jana Adamcová (40) - Děti Daník (6) a Jasmínka (3,5)

„Nadšená bych z toho nebyla. A nejen kvůli stesku. Záleží hlavně na destinaci. Pětihvězdičkový hotel, kde by denně chodili k moři a plavat do bazénu, je něco jiného, než nějaké trampování v podmínkách , které pro děti nejsou.“

Alice Bendová (38) - Děti Vašík (4) a Alička (1)

„Jsem radikálně proti tomu, aby malé děti cestovaly do takovýchto zemí, ani Thajsko mi nepřijde vhodné! Každý, kdo tam byl, ví, jak je to tam pro malé děti nebezpečné a nevhodné.“

Eva Decastelo (33) - Děti Michálek (2,5) a Zuzanka (1)

„Rozhodně bych své děti do tak nebezpečné země nepustila! Číhá tam spousta nebezpečí. Bála bych se je tam snad pustit i v dospělosti!“



Přečtěte si
mondego
13. 4. 2012 • 15:12

Tak proč se na mě pořád lepíš? Nemám o tě nejmenší zájem a ty nedáš pokoj

mutaky
13. 4. 2012 • 12:54

Vždyť jí tam může zabít i obyčejný průjem! Darina si vybrala opravdu skvělého otce pro své dítě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.