Pavla ze Jste to, co jíte byla online: Prozradila, jak zhubla téměř 80 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pavla ze Jste to, co jíte byla online: Prozradila, jak zhubla téměř 80 kilo!

Pavla v době natáčení s Kateřinou Cajthamlovou a Petrem Havlíčkem.
Pavla v době natáčení s Kateřinou Cajthamlovou a Petrem Havlíčkem. (FTV Prima)

Paní Pavla Truxová v pořadu Jste to, co jíte neobstála. Nakonec ale zvítězila její pevná vůle a všem dokázala, že ani při váze 190 kg není vše ztraceno. O své zkušenosti se podělila se čtenáři na chatu Ahaonline.cz

Za rok zhubla téměř 80 kilo a je k nepoznání. K velké životní změně ji přimělo sledování pořadu Jste to, co jíte, kde viděla své osobní selhání. Nedbala rad Kateřiny Cajthamlové s Petrem Havlíčkem a až po natáčení si uvědomila, že to s ní mysleli dobře.

„Vidět se v pořadu, to bylo velké zoufalství a smutek,“ řekla Pavla o ztrapnění před celým národem, které jí otevřelo oči. Dnes už její režim vypadá úplně jinak -  jí pětkrát denně a šestkrát týdně ji najdeme v tělocvičně.

Pavla už ví, že za vším je těžká dřina a dodává: „Lék na hubnutí neexistuje, kdyby existoval, nebylo by tlustých lidí.“ Díky pravidelnému cvičení a systematickému hubnutí nemá Pavla problém s přebytečnou kůží, která by ji připomínala její nešťastná léta s nadváhou.

„Raději bych byla snad mrtvá, než taková, jaká jsem byla.Ze své změny životního stylu jsem si postupně vytvořila svou image, těší mě, že inspiruji ostatní, co mají podobný problém, který jsem měla a ze kterého se postupně dostávám. Nikdy bych se takovým lidem nesmála, jako se mnozí smáli mně před rokem, je to začarovaný kruh, ze kterého se hodně těžko dostává,“ prozradila Pavla, která má dnes v pase o 44 cm méně, než před rokem.

Všechny odpovědi Pavly Truxové si můžete přečíst zde:



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
winterfreshka
11. 4. 2012 • 21:56

A obdiv,shodit tolik nadbytečných kil dá velkého odříkání toho nezdravého jídla

teufel
11. 4. 2012 • 14:49

kilo shodit,tak to je frajerka.Ovšem kůže na těle po shození 80kg nebude asi žádná velká paráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.