Komentátor Robert Záruba: Má dceru Dianku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Komentátor Robert Záruba: Má dceru Dianku!

Záruba s Fridrichovouna Plesu v Opeře.
Záruba s Fridrichovouna Plesu v Opeře. (Aha! – Mária Rušinová, David Kundrát)

Původně měl renomovaný komentátor Robert Záruba (44) provázet ze studia finálové utkání hokejové extraligy mezi Pardubicemi a Brnem. Jenže na obrazovce se nakonec objevil Jiří Hölzel. Robert byl v nemocnici, přesněji v porodnici, kam doprovodil svou přítelkyni Noru Fridrichovou (34).

„Ahoj Dianko Zárubová, vítej mezi námi,“ napsala šťastná maminka večer na Facebook. Robert pak rozeslal sms zprávy, že Nora podala ve třetí třetině statečný výkon a po čtyřech generacích chlapů přišla na svět holčička. Záruba už má z předchozího manželství se Světlanou Witowskou syna Viktora.

Z pochopitelných důvodů tak Robert nezasáhl do svého 22. finále extraligy. „Poprvé jsem komentoval v roce 1992 zápas Trenčína s Plzní, ale o rok dřív jsem pendloval coby reportér mezi lavičkami při souboji Jihlavy s Litvínovem,“ vzpomněl ještě před radostnou událostí šťastný tatínek, který by už dnes měl být zpět na obrazovce.



Přečtěte si
lunatic
11. 4. 2012 • 14:14

Vy jste ji,Madam viděla? Podívejte,jak vypadá ta Fridrichová ... nesympatický ZJEV - nechtěl bych jí,ani kdyby za mě platila účty

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.