Další drama u Hanychové: Útočníci naházeli kameny do jejího pokoje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další drama u Hanychové: Útočníci naházeli kameny do jejího pokoje!

Agáta trávila Velikonoce se synem a přítelem v Mariánských Lázních.
Agáta trávila Velikonoce se synem a přítelem v Mariánských Lázních. (Aha! – Petr Novotný, FTV Prima)

Neznámí výtržníci o Velikonocích zaútočili kameny na dům Agáty Hanychové (26) v obci Černý Vůl u Prahy. Modelka byla naštěstí v tu chvíli s přítelem Mirkem Dopitou (28) a synem Kryšpínem (8 měsíců) v Mariánských Lázních.

„Přijelo auto, vyskákali tři kluci a hodili šutry do místnosti, kde spím! Měla jsem ty kameny přímo v posteli,“ popsala deníku Aha! šokovaná Agáta situaci, o níž ji informovali sousedé. Vůbec přitom netuší, kdo a co může za útokem být.

„Nemám s nikým problémy, ani přítel! Ty kameny policie odvezla a bude z nich snímat otisky. Těm klukům to prostě nemůže projít,“ dodala Hanychová. Zajímavé je, že policie, kterou jsme včera odpoledne kontaktovali, ještě o ničem nevěděla!

„Policie v současné době žádný takový výjezd neeviduje a ani takový případ neřeší,“ řekla nám policejní mluvčí pro Prahu-Západ Štěpánka Zatloukalová.

Nutno připomenout, že přesně před měsícem došlo za domem Hanychové k výbuchu garáže, v níž uhořeli dva lidé. Přímo v Agátině domě se pak před dvěma roky pokusil Jan Steidl zavraždit dceru slovenského politika Roberta Beňa. Nožem jí zasadil celkem 45 ran, naštěstí ne smrtelných. Teď sedí ve vězení!

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova .



Přečtěte si
9274
10. 4. 2012 • 13:30

"Ty kameny policie odvezla a bude z nich snímat otisky." Holka se asi moc dívá na CSI:Las Vegas a CSI:Miami...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.