Moderátorku Tinu ošetřovali záchranáři: Zvrtla si kotník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorku Tinu ošetřovali záchranáři: Zvrtla si kotník!

Statečná Tina zvládla závěr přenosu i bosa. Leoš Mareš musel smeknout.
Statečná Tina zvládla závěr přenosu i bosa. Leoš Mareš musel smeknout. (Aha! – Karel Kopáč, TV Nova)

První finále federální soutěže Hlas ČeskoSlovenska se proměnilo v drama. Když totiž moderátorka Tina (28) před koncem večera odcházela do zákulisí, upadla na 10centimetrových podpatcích na schodech a zvrtla si kotník. Přímý přenos pro oba státy z pražského Strahova byl přitom stále v plném proudu!

Slovenské moderátorky a zpěvačky se ihned po pádu ujali přítomní zdravotníci. Kotník jí nejprve ledovali, následně ho zafixovali speciální tejpovací náplastí.  Celou tu dobu musel Mareš na pódiu moderovat sám.

Už to vypadalo, že se Tina nepostaví, ale nakonec se jí to podařilo a s Leošem se znovu objevila na obrazovce. Byla bosa, boty značky Christian Louboutin v hodnotě 20 tisíc korun už si na nohy pro jistotu nevzala. „Řekni pravdu, že jsi mě shodil ze schodů,“ zavtipkovala Tina na účet Leoše.

Během prvního finálového večera se představilo dvanáct soutěžících, z nichž dva Hlas ČeskoSlovenska opustili.

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na http://www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.