Hlas ČS má první odpadlíky: Končí Vrublová a Chrenko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hlas ČS má první odpadlíky: Končí Vrublová a Chrenko!

Michal Chrenko musel ustoupit Kristýně Daňhelové
Michal Chrenko musel ustoupit Kristýně Daňhelové (Aha! – Karel Kopáč)

Počet soutěžících show Hlas Česko Slovensko se po dnešku zúžil o dva. Rytmus i Pepa Vojtek se museli rozloučit s jedním členem svého týmu.

Jako první přišel na řadu tým Pepy Vojtka, z něhož na základě diváckého hlasování postoupila Barbora Švidraňová a Daniel Mrózek. Kouč dále poslal i Markétu Poulíčkovou a Jakuba Pohleho a v duelu se musela střetnout Veronika Vrublová s Kristínou Zakuciovou. Veronika ale podle Pepy na svou rivalku nestačila a v soutěži skončila.

„Já jsem to čekala, protože jsem se včera totálně vyřvala a dneska už mi hlasivky nesloužily,“ rozloučila se Vrublová.

U Rytmuse měly zajištěný postup Anna Veselovská a Nikoleta Spalasová. Dalšího vystoupení se díky Rytmusovi dočkal i Adam Koubek s Jurajem Zaucem. Z duelu vyšel jako poražený Michal Chrenko, který nestačil na Kristýnu Daňhelovou.

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na http://www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.