Pierre Richard: Blondýn se málem utopil v šampusu… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pierre Richard: Blondýn se málem utopil v šampusu…

Karel Gott a Pierre Richard, kmotři nové knížk y modelk y knížky modelky Ivy Frühlingové.
Karel Gott a Pierre Richard, kmotři nové knížk y modelk y knížky modelky Ivy Frühlingové. (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek)

Páni, tohle že je proslavený násoska a gurmán? Vždyť si ani neumí pořádně přihnout! Francouzský herec Pierre Richard (77) přiletěl do Prahy pokřtít modelce Ivě Frühlingové (29) její knížku.

Na obal sotva ucmrndl pár kapek skvělého šampaňského Gustave Lorenz a zbytek rychle obrátil do sebe. Bublinky pochopitelně udělaly své, vletěly mu do nosu, zašimraly a Velký blondýn vyprskl gejzír té dobroty na zem, zakuckal se a ještě hodně dlouho slzel… Příště s grácií, Pierre!

Zpěvák Karel Gott, mnohonásobný slavík, pěvecká legenda - veškeré novinky o Karlu Gottovi si přečtěte na http://www.ahaonline.cz/karel-gott.



Přečtěte si
blazenablazena
9. 4. 2012 • 13:35

ČETLA JSEM, ŽE NAPŘÍKLAD V KAVIÁRU JSOU NEDOBRÁ ÉČKA, ALE PŘEDPOKLÁDÁ SE, ŽE HO NESNÍTE MOC.....A TAK POŽˇIVAT MOHOU. JENŽE TIHLE LIDÉ MAJÍ PENÍŹE AJSOU TAKY ČASTO ŠVIHLÍ, TAKŽE NENÍ VYLOUČENO, 'ZE SE CPOU TAKOVÝMU POKRMY, U KTERÝCH SE VELKÁ SPOTŘEBA NEPŘEDPOKLÁDÁ....TAK VIDíTE,ŽE JE NESMYSL NĚKOMU NĚCO ZÁVIDĚT, ONA PROSTÁ STRAVA BÝVÁ ZDRAVá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.