PROSTŘENO: Ivana pomlouvala své hosty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

PROSTŘENO: Ivana pomlouvala své hosty!

Ivana
Ivana (TV Prima)

Olomoucké Prostřeno je časovanou bombou. Ivana už po příchodu pomluvila soutěžící, aniž by tušila, že jim u ní nebude chutnat.

Masérka Ivana připravila menu, které chutná jí samotné, a myslela si, že stejné chutě musí mít všichni. To se ale pořádně mýlila.

O hostech měla jasno už po jejich příchodu. „Zdá se mi, že je taková nadnešená,“ prohlásila o Šárce a o Ireně řekla, že je přepadlá. Když dorazil Radek dodala zklamaně: „Je to takový poloviční chlap.“

Domácí rohlíčky plněné zelím a uzeným hostům nechutnaly. Shodli se na tom, že těsto bylo příliš suché a Ivana šetřila na náplni. Uzené maso využila i v polévce, která také ovace nesklidila. Kombinace uzeného, fazolí a nudlí totiž nikomu nesedla, což Ivanu naštvalo. Hovězí steak podávala s příliš tekutou omáčkou a divila se, že talíře zůstávají stále plné. „Salát ani neochutnali,“ postěžovala si.

Během zábavy Ivana využila svou profesi a došlo na masáž. S odhalováním ale neměl problém jen Radek, takže o legraci nemohla být řeč. Jen nesmělou Soňu rozrušilo, že si sáhla na cizího chlapa. „Nevím, co na to řekne moje drahá polovička,“ obávala se.

Dezert moc neuspěl u Šárky, protože hostitelka si svou porci naložila dříve, než došlo na ni. Kolik bodů získá Ivanino menu? Sledujte Prostřeno na Primě!

Ivaniny recepty najde po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

 



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
mirkazam
11. 4. 2012 • 08:45

předůležitá...a chybí ji jen citron do huby !!

winterfreshka
10. 4. 2012 • 10:30

Sáhli ti na spolubydlící z klece,že??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.