V Hlasu jde do tuhého: Živě se utká 12 finalistů! Víme, co zazpívají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V Hlasu jde do tuhého: Živě se utká 12 finalistů! Víme, co zazpívají!

Kdo bude Hlasem Česko Slovenska?
Kdo bude Hlasem Česko Slovenska? (koláž Ahaonline.cz)

V nedělním prvním přímém přenosu se spolu utkají soutěžící z týmů Rytmuse a Pepy Vojtka. Pro dva z nich soutěž v pondělí skončí.

Na soutěžících už se vyřádili stylisté a v neděli se objeví s vylepšenou vizáží. Někteří z nic jsou od prvního castingu k nepoznání, o čemž se můžete přesvědčit v galerii. Dvanáctka finalistů už má vybrané písně, s nimiž se pokusí zazářit. Ve výhodě jsou svěřenci Pepy Vojtka, protože s nimi trénoval, zatímco Rytmus si užíval dovolenou s Darou Rolins.

V podání týmu Pepy Vojtka zazní písně od Anastacii (Markéta Poulíčková – Left Outsider Alone), Lady Gaga (Kristýna Zakuciová – Bad Romance) i Adele (Barbora Švidraňová – Rolling in the Deep).

Esem v týmu Rytmuse je Anna Veselovská, která vsadí na skladbu Jar of Hearts od Christiny Perri. Adam Koubek zazpívá Kiss from a Rose od Seala, Nikoleta Daňhelková Stronger od Kelly Clarkson.

Kdo je favoritem soutěže Hlas Česko Slovenska? Prohlédněte si galerii a hlasujte v anketě!

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na  www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
vera1305
7. 4. 2012 • 06:49

Můj favorit už vypadl.Škoda že Hnilicovi nedali šanci.Teď držím palečky Aničce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.