Cesty domů: Jak tráví Velikonoce Kostková, Rybová a Adamec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Cesty domů: Jak tráví Velikonoce Kostková, Rybová a Adamec?

Režisér Adamec se svým týmem
Režisér Adamec se svým týmem (pro Aha! – www.hermina.cz, ara)

Velikonoční svátky budou se svými nejbližšími prožívat i hvězdy seriálu Cesty domů. Linda Rybová se těší na barvení vajec, Jiří Adamec vyšle na koledu syna Daníka.

„Velikonoce budeme trávit u nás doma na vesnici. A slavíme je jak v křesťanském, tak v pohanském duchu. Děti vnímají, že jsou svátkem zmrtvýchvstání, ale barvíme i vajíčka a chodí k nám koledníci z vesnice. Vajíčka barvím s Rozárkou a Josefínkou, holky se pak schovávají a Franta je řeže hlava nehlava. Jsou mu teprve čtyři, tak zatím koleduje jen doma a nechodí po vesnici,“ řekla o Velikonocích představitelka Ivany Pánkové Linda Rybová.



Tereza Kostková, která v Cestách domů hraje Báru Vítkovou, Velikonoce oslavila předčasně v rámci charitativní akce, na níž prodávala beránky. „Už mám doma výzdobu a zasadila jsem si osení. Ale v naší rodině se nedrží zvyk barvit vajíčka. Toník má sice pomlázku a zná velikonoční příběh o zmrtvýchvstání, ale koledovat asi nepůjde. Když byl malinký, jezdívali jsme na Velikonoce do Rožnova pod Radhoštěm, kde jsme si je pokaždé moc užili, ale v Praze to nějak není ono,“ poodhalila své velikonoční plány Kostková.

Její Toník zůstane v pondělí doma, ale Jiří Adamec vyšle do terénu svého syna Daníka. „Chodil jsem s ním koledovat od jeho tří let. Teď už je mu šest a letos půjde poprvé beze mě. Domluvil se s kamarádem Míšou, který už chodí do první třídy, tak se chystají za holkama seřezat je pomlázkou a těší se taky,“ prozradil režisér Cest domů.



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
winterfreshka
10. 4. 2012 • 10:03

Místo vajec se rozdávala polská shitová čokoláda,chlast a i na nějaké to brko se dostalo.Prostě lidem bylo "fajn"

ivoadler
9. 4. 2012 • 11:41

co máš proti pohlavnímu vzrušení, vždyť je to veskrze pozitivní jev. Jen houšť a větší kapky.

ivoadler
9. 4. 2012 • 10:48

Máš pravdu, jsem úchyl. Ale na rozdíl od ostatních si to dokážu přiznat. Co myslíš, o jakou úchylku se jedná?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.