POTVRZENO! Topmodelka Simona Krainová čeká druhé miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

POTVRZENO! Topmodelka Simona Krainová čeká druhé miminko!

Simona Krainová bříško ve společnosti rafifi novaně zakrývá.
Simona Krainová bříško ve společnosti rafifi novaně zakrývá. (Aha! – Martin Přibyl)

Topmodelka Simona Krainová (39) bude brzy mámou na plný úvazek. Okolo svého těhotenství sice stále mlží, rostoucí bříško už ale rafinovaně zakrývá. Aha! se navíc podařilo zjistit, že své miminko přivede na svět v pražské porodnici U Apolináře, kde je už pod dohledem lékařů!

„Paní Krainová chodí na kontroly častěji. Maminky rodící v pozdním věku totiž bedlivěji hlídáme. Absolvují různá vyšetření a odběry,“ řekl Aha! zdroj z porodnice, který tak potvrdil to, co zatím Simona ani její manžel Karel Vágner (36) nechtějí pustit do světa – že je opravdu podruhé těhotná.

Stejně se ale zachovala i před dvěma lety, kdy pět měsíců tajila, že očekává narození syna Maxe (1,5). „Podle mě není ten čas takové věci odtajňovat. Postupem času se přesvědčíte, jestli je to pravda, nechte se překvapit,“ směje se teď modelka, která si druhé dítě velmi přála.

Vzhledem ke svému věku samozřejmě pospíchala, aby se prcek stihl narodit před čtyřicítkou, kterou oslaví příští rok v únoru. Podle našich informací je Simona na začátku třetího měsíce a rostoucí bříško, které už je patrné, tak musí ve společnosti skrývat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.