PROSTŘENO u Elišky: Lenka je dravá, nedávejte jí alkohol! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO u Elišky: Lenka je dravá, nedávejte jí alkohol! +VIDEO

Eliška v kuchyni pohořela
Eliška v kuchyni pohořela (TV Prima)

Lenka si vaření odbyla už v pondělí a další dny si užívá vydatně posilněná alkoholem. Elišce s její slabostí došla trpělivost.

Z Eliščina menu Lenku nejvíce zaujal aperitiv. „Dávám si ho často doma, trošku jsem alkáč, to přiznávám,“ svěřila se mladá maminka, která je vždy v dobré náladě. Soutěžící už ví, co za jejím optimismem stojí.

Rozverná nálada Lenky se příliš nezamlouvala nervózní hostitelce Elišce, která v kuchyni prožívala jeden karambol za druhým. Z výsledku své práce byla tak zklamaná, že došlo dokonce i na slzy. „Myslím si, že ta Lenka je dravá, že by se jí nemělo dávat tolik alkoholu,“ postěžovala si Eliška.



Špenátová roláda plněná míchanými vejci u hostů prošla. Jen řezník Pepa má k zelené barvě averzi. Jako jediný ovšem bez breptání přijal polévku z hovězí oháňky. „Víš, co je v tom energie, když tím odhání ty mouchy?“ schvaloval výběr masa.

Naprostým fiaskem ale byla Eliščina roštěná s rýží. Zklamaní byli nejen hosté, ale nakonec i samotná hostitelka. „Byla dlouho v teple a vysušila se. Byla prakticky nepoživatelná,“ ohodnotil roštěnou Pepa.

Závěrečný perník už Eliščino menu moc nezachránil a z její nabídky tak nakonec dopadla nejlépe zábava. Na zkušenou a přehnaně sebevědomou kuchařku je to ale tristní výsledek.

Paní Eliška asi svým kamarádkám, které ji do soutěže naverbovaly, moc nepoděkuje. Co vše dokáže během jednoho večera pokazit? Sledujte Prostřeno na Primě!

Eliščiny recepty najde po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

 

Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
5. 4. 2012 • 17:12

...tak ho to vzalo!!

p.r.d.e.l..hillarka
5. 4. 2012 • 17:11

..ségra, ty to ještě nevíš, ale forman se spolčil s hovínkovou evínkou a lysohlávek teď pouští místo slz hovna, tak ho to vzala

lysohlavek02
5. 4. 2012 • 15:42

(_._) ..:.. ..:.. ..:.. se.ru na tebe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.