Rozvod Tomáše Řepky: Dcera Veronika utekla s brekem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod Tomáše Řepky: Dcera Veronika utekla s brekem!

Veronika Řepková na odchodu ze soudní síně nevěnovala tátovi Tomášovi ani pohled!
Veronika Řepková na odchodu ze soudní síně nevěnovala tátovi Tomášovi ani pohled! (Aha! – Marek Pátek)

Šestnáctiletý svazek fotbalového bouřliváka Tomáše Řepky (38) a jeho paní Renáty včera skončil, soudkyně Obvodního soudu pro Prahu 6 po třetím stání vynesla verdikt (zatím nepravomocný) o ukončení jejich manželství.

Ještě předtím ale vyslechla řadu svědků, z nichž tím korunním měla být Řepkova dcera Veronika (17)!

Tu do soudní síně vyslala její matka. „Neřekla jsem nic, čím bych tátovi ublížila,“ dušovala se mladičká studentka po výslechu. Z jednací síně však vyšla s pláčem. Všemu přihlížel opálený fotbalista, který však nehnul brvou.

Mezi dcerou a otcem neproběhla žádná konverzace, omezili se jen na pozdrav, sterilní a nezúčastněné »ahoj«. „S tátou se v žádném případě fotit nebudu!“ šermovala Veronika rukama už při příchodu. Když pak opouštěla soudní síň, na otce ani nepohlédla!

Že se musí osobně zúčastnit špinavé rozvodové bitvy svých rodičů, ji evidentně netěšilo. „Já jsem sem jít nechtěla… Ještě ráno jsem vůbec nevěděla, jestli sem půjdu,“ tvrdila Veronika, které garde dělal nový přítel její matky Václav Vokál. „Byli jsme v zásadě proti takovémuto kroku! Paní Řepková ale tvrdila, že Veronika chce vypovídat a říct pravdu,“ řekla deníku Aha! advokátka Dalila Pelechová, která zastupuje Tomáše Řepku.

Kromě Veroniky včera svědčila i řada dalších lidí, mj. i Vokál, maminka Renáty Řepkové Marcela a i lidé pozvaní Řepkou. „Potřebuje se určit příčina rozvodu a ta je přeci jasná: pan Řepka se zamiloval do paní Erbové a opustil rodinu! To snad vědí všichni. Tak proč tolik svědků?“ durdil se advokát Řepkové Miroslav Duda. Ta se závěrečného stání nezúčastnila, protože neměla hlídání pro syna Tommasa (11).

Jak to vidí Řepka?

„Byla to fraška, škoda, že tady potřebují někteří lidé exhibovat!“ pousmál se Řepka. „Myslím, že můj klient je spokojený. Žádnému z účastníků soud nepřiznal právo na náhradu nákladů řízení, z čehož mimo jiné lze dovodit, že soud nemohl zásadně shledat příčiny rozvratu manželství výhradně na jedné ze stran,“ řekla Dalila Pelechová, advokátka zastupující Tomáše Řepku.

Jak to vidí Řepková?

„Není to úplně tak, že by bylo manželství defi nitivně rozvedeno. Manželství je rozvedeno nepravomocně, kterákoli ze stran může proti rozsudku podat odvolání. Musíme vyčkat na písemné vyhotovení. Podali jsme samozřejmě protinávrh ohledně toho, že to nebyla paní Řepková, kdo zapříčinil rozvrat manželství,“ řekl Miroslav Duda, advokát zastupující Renátu Řepkovou.

Jak to vidí Erbová?

„Cože, oni už jsou rozvedeni?“ byla překvapená přítelkyně Tomáše Řepky, která zrovna kojila syna Markuse. „Tak samozřejmě mám radost, ale má radost by byla o to větší, kdyby to proběhlo bez těch zbytečných excesů, které celý rozvod provázely…,“ dodala Vlaďka Erbová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.