Kramár létal, Brožová napomínala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kramár létal, Brožová napomínala

Maroš Kramár ukázal své partnerce letadlo. Že by mu tolik přirostl k srdci seriál Letiště?
Maroš Kramár ukázal své partnerce letadlo. Že by mu tolik přirostl k srdci seriál Letiště? (Aha! – Petr Novotný)

BRATISLAVA – Nejen v Čechách se žije tancem! Taneční horečka na slovenské Markíze už spěje do své druhé poloviny a dnes už je jisté, že ve finále budou chybět obě české star Helena Vondráčková (59) i Kateřina Brožová (38).

Kateřina i se svým přítelem Borisem Kollárem se však na soutěž i nadále chodí dívat. Při své poslední návštěvě v obecenstvu ale rušili!

Stále totiž tančí manželka Libora Boučka, slovenská nejpopulárnější moderátorka Marianna Boučková-Ďurianová či hvězda »primáckého« seriálu Letiště Maroš Kramár. A právě při jeho vystoupení, které bylo velice vtipné a divácky populární, se Boris Kollár neudržel. Porota totiž Kramára peskovala za taneční nedokonalost, což Kollár společně s dalšími ocenil spontánním bučením a výkřiky, že porota je neobjektivní. Podle očitých svědků, kteří seděli v těsné blízkosti sledovaného páru, si tím dokonce vysloužil od krásné přítelkyně šťouchnutí loktem do boku a tiché pokárání!

Ve slovenské soutěži zatím zůstává i kanoista Juraj Bača, kterého na našich obrazovkách uvidíme v IQ testu národa ČR:SR na Nově a který v Bratislavě odstartoval ohromný skandál, když se nechal přistihnout při vášnivém líbání se svojí taneční partnerkou. A dál bojuje i vítěz místní SuperStar Tomáš Bezdeda a herečka Zuzana Fialová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.