Rozmařilá Maláčová: Hodinky za 5 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozmařilá Maláčová: Hodinky za 5 milionů!

Hodinky za pět milionů korun nepůsobí na ruce Michaely Maláčové příliš vkusně. Jde spíše o prvoplánovou demonstraci bohatství...
Hodinky za pět milionů korun nepůsobí na ruce Michaely Maláčové příliš vkusně. Jde spíše o prvoplánovou demonstraci bohatství... (Aha! – Marek Pátek, David Kudrát)

Michaela Maláčová (40) se na České Miss chlubila nepřehlédnutelnými hodinkami posázenými stovkami diamantů a dalších drahých kamenů. A deník Aha! zjistil, že může být ráda, že jí kvůli nim nějaký pražský lapka neusekl ruku. Ty »cibule« z produkce věhlasné pařížské hodinářské firmy Boucheron mají totiž cenu bratru pět milionů korun!

Model Ronde Seconde Folle Chouette z bílého zlata má ciferník posázený 380 diamanty, safíry a ametysy! „Jde o limitovanou edici, těchto kusů není na světě mnoho. Je to klenot, který má neuvěřitelnou hodnotu,  to je trezorový kousek. Výběr kamenů na hodinkách je vždy na zvážení zákazníka,“ řekl Aha! stylista Dušan Chrástek.

Není pochyb, že jde o dárek od jejího chotě Zdeňka Bakaly. A stejně jasné je i to, že má o Michaele vysoké mínění. Jinak by jí přece nepořídil hodinky s příznačným motivem moudré sovy… Kdo jiný by také mohl zvládat péči o tři děti a ještě k tomu šéfovat prestižní soutěži krásy…



Přečtěte si
jiriforman
9. 4. 2012 • 12:18

Hezky jsi sama sobě odpověděla

jiriforman
7. 4. 2012 • 12:38

Tak to je potom Boháč *** když musí něco v řiti mít. To já tam nic mít nepotřebuju ani tam nikomu nic nestrkám. To jsi nedomyslela ty přiteplená čůzo - lůzo. Akorát jsi přiznala, že Bohatec je buzerant.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.