Zlatokopka Svobodová: Na akce si chodí jen pro dárky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlatokopka Svobodová: Na akce si chodí jen pro dárky!

Hana Svobodová
Hana Svobodová  (Aha! – Martin Hykl)

Modelka a misska Hana Svobodová (23) je svou láskou k penězům doslova proslulá. Vždy si za partnery vybírala movité muže, kteří ji hýčkali honosnými dary a ona si díky nim jezdila v drahých autech a bydlela v luxusních bytech.

Po rozchodu s Leošem Marešem (35) je ale stále sama a o blahobytu si tak může nechat jen zdát...

Hanka to ale jen tak nenechá a stejně jako další celebrity propůjčuje svou tvář všemožným značkám, od kterých pak dostává zadarmo oblečení, boty, kabelky... Co týden, to nová akce, na které se Hanka usmívá do objektivu fotoaparátů dřímající značkové věci, které si poté odnáší domů.

To je běžná praxe spousty celebrit, ale Hanka to dotáhla do takové dokonalosti, že už neztrácí svůj drahocenný čas a na akci nestráví zbytečně ani dvě minuty! „Na představení nové kolekce kabelek Kipling Hanka rychle přiběhla, vzala si dárky a zas utíkala pryč. Nedala ani nikomu z novinářů rozhovor,“ kroutil hlavou jeden z účastníků akce.

Je tak možné, že příště Hanka nedorazí vůbec, dary si nechá poslat a novináři obdrží její fotografie...







Autor:  nik

Přečtěte si
jozefina
3. 4. 2012 • 20:24

oughweed
3. 4. 2012 • 10:36

Tak si říkám, jestli máte aspoň zvláštní školu. Tahle věta naznačuje , že asi ne. Co týden, to nová akce, na které se Hanka usmívá do objektivu fotoaparátů dřímající značkové věci, které si poté odnáší domů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.