Hlas Česko Slovenska: Dara a Rytmus na své svěřence kašlou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hlas Česko Slovenska: Dara a Rytmus na své svěřence kašlou!

Soutěžící nemají v Hlasu kvůli koučům stejné podmínky
Soutěžící nemají v Hlasu kvůli koučům stejné podmínky (TV Nova)

Zatímco se Michal David a Pepa Vojtek se svými týmy pilně připravovali na nedělní přímý přenos, Dara Rolins a Rytmus dali sobecky přednost společné dovolené na Bali. Soutěž Hlas Česko Slovenska jim v tu chvíli byla ukradená.

Zatímco se Michal David a Pepa Vojte se svými týmy pilně připravovali na nedělní přímý přenos, Dara Rolins a rytmus dali sobecky přednost společné dovolené na Bali. Soutěž Hlas Česko Slovenska jim v tu chvíli byla ukradená.

Před kamerami se Rytmus a Dara Rolins mohli přetrhnout, aby do svých týmu ukořistili nejlepší zpěváky a nabízeli, že jim budou oporou. Sotva však opustili natáčení, dali přednost soukromým aktivitám a jejích svěřenci mohli na spolupráci zapomenout. Co jim s takovým přístupem nabídnou po ukončení soutěže? Důležité je, že honorář už mají v kapse a plané sliby je nemusí trápit.

„Před pár dny jsem se setkal téměř se všemi. Jen s Bruno Oravcem se setkám zítra a Ivanka Bagová je až v Topolčanech, takže s ní budu až příští týden,“ řekl deníku Nový Čas Michal David, který svou práci kouče bere na rozdíl od Rolins a Rytmuse vážně. Setkání se všemi svými svěřenci měl před přímým přenosem naplánované i Pepa Vojtek.

Polovina soutěžících však takové štěstí nemá. „Michal David a Pepa Vojtek se s nimi stále setkávají a na rozdíl od Dary a Rytmuse se jim opravdu věnují,“ prozradil Novému Času zdroj ze zákulisí soutěže.





Přečtěte si
bobosa
3. 4. 2012 • 21:06

A co by kdo cekal od takovejch šmej.du..hlavne ze jim tu ubozarnu televize zaplati,..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.