Fehérová po vyhazovu z Hlasu: Rytmusi, jsi král! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fehérová po vyhazovu z Hlasu: Rytmusi, jsi král!

Simona vs. Rytmus
Simona vs. Rytmus (koláž Ahaonline.cz)

K nejvýraznějším soutěžícím show Hlas Česko Slovenska patří Simona Fehérová (21), přestože do finále nepostoupila. Jako jediná totiž prokázala odvahu a postavila se Rytmusovi.

Simona na zkoušku dorazila pod vlivem alkoholu a když ji Rytmus napomenul, vmetla mu do tváře, že k němu nikdy nemůže mít respekt. Její kouč jí to při duelu spočítal a do finále místo ní poslal Michala Chrenka, přestože Michal David a Pepa Vojtek měli opačný názor.

Rytmus měl o jejím osudu už dávno jasno. „Když budu spolupracovat s lidmi v mém týmu, potřebuju, aby to klapalo jak hodinky. Potřebuju profesionální přístup, potřebuju, abysme byli na jedné lodi. Nelíbí se mi, že Simona přišla pod vlivem alkoholu na korepetice a chovala se úplně bez respektu,“ řekl rázně Rytmus a Fehérovou ze soutěže "vyrazil".

Simona se sice na pódiu omluvila, ale to už bylo pozdě. „Rytmusi, jsi král, pronesla ironicky na adresu svého bývalého kouče a litovala, že si nevybrala Michala Davida, který ji chtěl mít ve svém týmu.

Rapper musel po svém vyřazení čelit kritice. Na svém rozhodnutí ale trvá a do Simony se pustil na facebooku. „Pak si ze čtyř koučů vybere Rytmuse, se kterým vlastně nechce spolupracovat (logika feťáka jako lusk). Do toho jí smrdí z huby alkohol, do ksichtu lže, nadává na celou soutěž a všichni se ptají: Proč se sem cpeš?“ napsal o rebelce Fehérové.

 



Přečtěte si
kejo
2. 4. 2012 • 21:17

Nezaregistrovala som, že by sa niektorí z rockových velikánov prihlásil do podobnej súťaže. Prišla opitá na skúšku, tak si to vyžrala. Súťaž má nejaké pravidlá a pokiaľ sú slečne priveľmi testné, tak tam nemá čo robiť. Vážne ma prekvapuje, že porovnávaš velikánov rocku (alebo teda aspoň tých čo ja považujem za velikánov) a túto rozmaznanú dievčinu, ktorá nevie prijať kritiku a ešte nič nedokázala - okrem urážania Rytmusa a Michala Davida. A úprimne, je škoda, že tí velikáni viedli taký život ako viedli (mohlo byť tých dobrých pesničiek viac) a hlavne si všimni aký život vedú teraz (ak ešte žijú), keď už majú čistú hlavu. A jasné kostolný zbor to je moje a ešte dychovka. Totálne do mňa vidíš. Vieš, na to treba mať trocha upratané v hlave aby si vedela, že sú momenty, kedy sa naozaj nehodí aby si bola opitá a potom sú tie, kde alkohol až tak nevadí. To deti niekedy nevedia rozlíšiť a pijú kedykoľvek je chlast po ruke a potom to tak aj vyzerá. Pár rokov dozadu som bola podobná... myslím v tom kostolnom zbore, to omšové víno a tak....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.