Tajemství Romana Janouška:To jeho milenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajemství Romana Janouška:To jeho milenka!

Žena telefonuje na zahradě a nesměle vykukuje ven.
Žena telefonuje na zahradě a nesměle vykukuje ven. (Aha! – Dan Černovský, Karel Kopáč, reprofoto TV Prima)

Lobbista a zbohatlík Roman Janoušek (43), který minulý týden opilý (2,2 promile) přejel ženu a pak utíkal od místa nehody, má na krku další problém. A »radost« z něj bude mít hlavně jeho manželka Simona (35). Pracháč má totiž milenku, bývalou asistentku Annu (28).

Před rovnými třemi měsíci mu měla dokonce porodit syna Románka! Aha! Annu zastihlo u dvojvily se zahradou v pražských Kunraticích. Funkcionalistický luxus v osadě zbohatlíků jí sice nepatří, do kapsy ale určitě hluboko nemá. Jezdí totiž v Mercedesu GL, který v plné výbavě stojí téměř dva miliony korun!

Na výzvy reportérů Aha! včera ani den předtím nereagovala a nechtěla se k ničemu vyjadřovat. Stejný postup zvolil i její bývalý šéf Janoušek.

O jejich nadstandardním vztahu ale svědčí jasný důkaz: když opilého Janouška nachytali policisté, z úzkých mu nepřijela pomoci manželka, ale právě sličná Anna.

Janouškovu oběť operovali

■ Vietnamka (51), kterou Janoušek autem vážně zranil, včera podstoupila v motolské nemocnici operaci kotníku. „Operace byla bez komplikací. Pokud bude vše v pořádku, žena by příští týden mohla jít do domácího ošetřování,“ řekla Aha! mluvčí nemocnice Pavlína Danková.

■ Janouškův advokát Vít Široký včera podal stížnost proti usnesení o zahájení trestního stíhání lobbisty. Soud navíc nevyhověl návrhu státní zástupkyně, aby mu zakázal vycestovat do zahraničí.

■ Deník Euro získal nové nahrávky Janouška, které údajně dokazují, že měl přátelské vztahy s vysokými úředníky Bezpečnostní informační služby, a dokonce od nich dostával informace.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.