Božská Claudia Cardinale je v Praze! Zaskočila na plastiku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Božská Claudia Cardinale je v Praze! Zaskočila na plastiku?

Claudia Cardinale před klinikou plastické chirurgie, jejíchž služeb ovšem nevyužila…
Claudia Cardinale před klinikou plastické chirurgie, jejíchž služeb ovšem nevyužila… (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Legendární italská herečka Claudia Cardinale (72) je od středečního večera v Praze. A má tady zásadní úkol – vybrat novou královnu krásy. 

Hvězda filmu Tenkrát na západě totiž bude šéfovat porotě České Miss 2012, jejíž finále je už zítra večer. Naši fotografové zastihli herečku před sídlem jedné kliniky plastické chirurgie v centru města. Byla si snad před prestižním galavečerem nechat vylepšit tvář?

Podle všeho ne, Claudia se před klinikou objevila úplně náhodou. Hned vedle totiž sídlí vyhlášená italská restaurace s michelinským doporučením La Finestra, kam se »božská CC« vydala na večeři. Dnes se Cardinale zúčastní generální zkoušky k finálovému večeru, a poprvé tak bude moci omrknout všech čtrnáct nejkrásnějších Češek.

„Ještě jsem je vůbec neviděla. Kromě krásy je nejdůležitější komunikace, a hlavně oči a pohled,“ řekla včera odpoledne žena, kterou zrovna kočičí pohled proslavil. V Praze by se měla Claudia také setkat se svým přítelem, oscarovým režisérem Jiřím Menzelem (74).

Holky, byla by vám těžkou soupeřkou!

Claudia Cardinale je nebývale krásná žena. A když se podíváte na její fotky z mládí, v klidu si ji dokážete představit ve špalíru uchazeček o korunku miss. Jedné soutěže krásy se dokonce zúčastnila a s přehledem ji vyhrála. Jako 19letou ji italští diplomaté označili za »Nejkrásnější Italku v Tunisku«. Tam se totiž v rodině italských Siciliánů narodila a vyrostla.



Přečtěte si
bobina
30. 3. 2012 • 16:25

stará,vykouřená patrona,která musí být ráda,že jí někde pozvou! Pro čecháčky je dobrá ! Kdysi něco byla,nyní už jen cigárko,vzpomínky a vrásky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.