Iveta Bartošová: Štaidl nechtěl, aby pracovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Štaidl nechtěl, aby pracovala!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Zpěvačka Iveta Bartošová (45) už pomýšlí na invalidní důchod. Nechybělo moc, a doma by zůstala už v 90. letech.

Ladislav Štaidl (67) s Ivetou vytvořil nejpevnější vztah, z něhož vzešel i jejich syn Artur (15). Zpěvačka se nyní odhodlala odhalit své soukromí a promluvit o věcech, které dosud byly tajemstvím. Její intimní zpověď s názvem Pravdivý příběh Ivety B. odvysílá už v pondělí večer TV Barrandov.

„Řeč samozřejmě přišla i na její vztah s Ladislavem Štaidlem. Iveta také zavzpomínala na velmi úspěšný muzikál Dracula. Štaidl si prý v 90. letech nepřál, aby do něj nastoupila. Chtěl, aby byla doma,“ prozradila magazínu Aha!TV dramaturgyně pořadu Kateřina Gregorová.

Iveta se v dokumentu rozpovídala o útěku od své rodiny i myšlenkách na ukončení kariéry. K jejímu postavení v českém showbyznysu se vyjádří i Karel Gott.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

 



Přečtěte si
fizi
5. 4. 2012 • 13:53

Je mi docela jasné,že už tenkrát se za ni styděl a nechtěl ji pouštět mezi lidi,aby mu nedělala ostudu.Ne že nechtěl,aby pracovala.Ještě že včas zařadil zpátečku a přestal se s ní zahazovat.Dnes se stará o syna chvíli a už jsou vidět výsledky-jak ve vizáži,tak v hudební oblasti.Kdyby byl zůstal s ní,tak by z něho byla stejně uplakaná a zanedbaná troska,jako je Iveta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.