Nový obyvatel Hotelu Paradise Viktor: Jsem zvíře s nadbytkem testosteronu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nový obyvatel Hotelu Paradise Viktor: Jsem zvíře s nadbytkem testosteronu!

Viktor (34) přijel do Hotelu Paradise s jasným cílem
Viktor (34) přijel do Hotelu Paradise s jasným cílem (TV Prima)

Holky z Hotelu Paradise se konečně dočkaly pořádného chlapa. Do tropického ráje zamířil obchodník s prostředky na podporu erekce Viktor (34), který si chce užít hodně »legrace«, tedy sexu.

Když Viktor vešel do hotelu, všechny soutěžící zajásaly, že se dočkaly opravdového muže. To ovšem ještě nic nevěděly o jeho minulosti a plánech.

„Do Hotelu Paradise jsem se přihlásil, protože jsem zvíře, Zvíře se ve mně projevuje nadbytkem testosteronu. Mám poněkud větší touhu po ženách. Zajímavější je, samozřejmě, preferovat krátkodobé vztahy. Čím víc, tím lépe,“ shrnul svůj život v několika větách Viktor, který se sám označuje za Supermana.

V tropickém ráji by rád ukořistil další přírůstky do své sbírky partnerek, jichž už vystřídal 200. Kdo s ním první skončí v posteli?

„Líbí se mi Jana, ale je dětinská. Žádná sranda s ní nebude, tím myslím sex. S Niki by určitě sranda byla a s Nelou by to taky šlo,“ zhodnotil Viktor dámské osazenstvo Hotelu Paradise.

Naprosto chladným ho nechala slovenská playmate Zuzana: „Zuza je pro mě naprosto nepřitažlivá holka. Nejzajímavější jsou na ní ty prsa. Ale když si budu chtít hrát s balónkama, můžu někde jinde.“

Všechno o show HOTEL PARADISE naleznete zde: http://www.ahaonline.cz/hotel-paradise



Autor:  cam

Přečtěte si
winterfreshka
28. 3. 2012 • 09:43

Jim předvede skutečné účinky prostředku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.