Plachý farmář Jirka Čoček (41): Je ještě panic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Plachý farmář Jirka Čoček (41): Je ještě panic!

Ivana a Simona od farmáře dostaly jen letmou pusu na tvář.
Ivana a Simona od farmáře dostaly jen letmou pusu na tvář. (TV Prima)

Katolicky založený farmář Jiří Čoček šokoval nejen svým polorozpadlým statkem plným »bordelu« a špíny, ale hlavně skutečností, že je po čtyřicítce stále ještě panic!

A když po něm jeho dvě nápadnice Simona (38) a Ivana (39) vyžadují pusu na dobrou noc, zmůže se maximálně na letmé a velice cudné políbení na tvář. „Na rty jsem ještě nikdy žádnou ženu nepolíbil,“ svěřil se dokonce Čoček!

V dnešní době je tak subtilní farmář doslova raritou. „Já to tušila, že ještě s žádnou ženou nic neměl!“ kroutila hlavou Simona, která si v pondělním dílu od Jirky vydobude polibek na rty!

„Je to moje první pusa na rty,“ varoval ji plaše věřící farmář, který doufá v lásku. Ale pokud se mu i přes počáteční neúspěch zadaří a případný vztah se Simonou mu vyjde, nechce s ní sdílet ani společné lože!

„Já trvám na tom, pokud by to vyšlo, že bychom museli mít nezávislé extra teritorium, prostě bydlet zvlášť,“ plánuje Jiří, který by svou vyvolenou chtěl ubytovat u sebe na statku na jakémsi vejminku.

Intimní sblížení se svou partnerkou plánuje jako tradicionalista až po svatbě. Sex hodlá provozovat zejména kvůli založení rodiny. „Chtěl bych nejméně tři děti!“ dodává směle panic Jiří.



Přečtěte si
fandafarm
14. 4. 2012 • 07:34

ani v jednom díle neukázal v jakem stavu ma dobytek ,pořád chodí jen po poli nebo sedí u stolu nevim jestli to je natočené schválne ale ješte jsme nic neviděli jenom bordel na dvoře a v baráku a ta idylka sedět večer na dvorku u rybníka močuvky a cítit tu vuni.jestli ma ty krávy také v takovém bordelu tak to mléko musí být síla jestě jsme ho neviděli dojit krávy.ostatni nám ukazuji statky a mejetek a jirka jen bordel.podivejte se i na ostatni farmáře jak maji zařízené obydli ať je starej mladej nebo indián.na stránkach primy má nejvice hlasu !!!lidi do jste tokové čuňata že mu fandíte prosim vás otevřete oči!! až nám vláda zdraží tak se muže stat že tak dopadneme všeci .rád bych věděl z čeho ten člověk žije ,ze státních peněz!nebo má našetřené miliony za éry totality,to by to jeho stavení vypadalo jinak.on je přínos jen pro televizi kvuli sledovanosti jinak je to chudák.doufejme že mu dají pořadný honorář aby s té ostudy co si sobě udělal něco měl.ale i tak jikovi fandim Fanda F

mumla
3. 4. 2012 • 15:25

tak s tebou ten sex musí stát za to, to musí být plození jedno víno.

zelena.karkulka
29. 3. 2012 • 19:03

kapesník

zadnice
29. 3. 2012 • 14:22

Tak to nejméně 3x sex zažije, ale myslím, že se mu to nakonec zalíbí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.