Zagorová vrací úder: TO ON MI DLUŽÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zagorová vrací úder: TO ON MI DLUŽÍ!

Hana Zagorová se Štefanem Margitou.
Hana Zagorová se Štefanem Margitou. (Aha! – Marek Pátek)

Hana Zagorová (65) zareagovala na výpady svého bývalého road manažera Evžena Mirošovského. Ten legendu české popmusic na začátku týdne obvinil z toho, že mu nevrátila jím zaplacené šaty za desetitisíce korun a že mu dluží milion.

„Jsou to bláboly mého bývalého road manažera, kterého jsem vyhodila kvůli psychické labilitě a problémům s alkoholem! Mimochodem, to on mi dluží peníze! Nepředal mi honorář za mnou odzpívané vystoupení v Kladně, který převzal od pořadatele,“ napsala Aha! Zagorová z New Yorku, kde momentálně pobývá s manželem Štefanem Margitou (55).

Co vlastně znamená označení road manažer? Není to člověk, který by za zpěvačku uzavíral smlouvy, jak honosný titul vyznívá, je to člověk, který má jen na starosti praktické věci během pracovních cest interpretů, s nimiž spolupracuje. Podle našich informací zpěvačka zvažuje, zda proti bývalému spolupracovníkovi podnikne právní kroky. Mirošovský od té chvíle, co Zagorovou obvinil, nezvedá ani jeden ze svých mobilních telefonů!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.