Topmodelka Kociánová pro Mareše nepláče: Vrátila se k bývalému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Topmodelka Kociánová pro Mareše nepláče: Vrátila se k bývalému!

Vztah Leoše Mareše a slovenské modelky Michaely Kociánové je již minulostí.
Vztah Leoše Mareše a slovenské modelky Michaely Kociánové je již minulostí. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Krásná Michaela Kociánová (23) po rozchodu s Leošem Marešem (35) dlouho nesmutnila. Útěchu našla v náručí vyhlášeného fotografa Dylana Don Dirky, se kterým už v minulosti randila. Stará láska prostě nerezaví…

Nemyslete, i takový fotograf může být dneska dobrá partie. Dirka totiž fotí v Los Angeles pro italský Vogue a najímají si ho ty nejprestižnější značky. „Dělám módní fotku a reklamy, z toho žiju. Daří se mi, v poslední době lítám za kšeftem každý týden tak dvakrát,“ nastínil Dylan v jednom z rozhovorů.

Spoustu hollywoodských hvězd poznal nejen při práci, jeho postelí údajně prošla třeba herečka Lindsay Lohan (25)! Nejslavnějším »zářezem« Slovenky je zase exmanžel Madonny (53), režisér Guy Ritchie (43)!

Michaela i Dylan jsou ale tak vytížení, že je otázkou, zda druhá šance padla na úrodnou půdu. Vždyť na věčném odloučení krachl i její několikaměsíční vztah s Marešem.

„Těžko to skloubit, když jsem většinou v zahraničí. Postupně to odcházelo do ztracena, tak jsme se rozhodli, že zůstaneme jen kamarádi,“ objasnila teprve před pár dny.

Kdo je Dylan Don Dirka?

Syn česko-německého filmového producenta, který vystudoval fotografii v Cambridge, dnes žije v Londýně a Los Angeles a fotí hollywoodské celebrity, často pro časopis Vogue. Zahrál si epizodní roli ve filmu Habermannův mlýn, který produkoval jeho otec Karel.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.