Agáta Hanychová poprvé v New Yorku: »Trochu« jsem tu nakoupila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Agáta Hanychová poprvé v New Yorku: »Trochu« jsem tu nakoupila...

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Ještě mu není ani rok, a už ho maminka opustila. Zatímco malého Kryšpína hlídá babička Veronika Žilková, maminka Agáta Hanychová (26) vyrazila s partnerem Mirkem Dopitou do víru velkoměsta. A ne ledajakého, svou divokou náruč jim otevřel dokonce New York.

„Sice jsem v Americe žila, ale v New Yorku jsem nikdy nebyla,“ přiznala Agáta v momentě, kdy v outletovém středisku Jersey Gardens plnila vozík nákupy. „Měli jsme vyrazit do Central Parku, jenže bylo hnusně, tak jsme vyrazili nakupovat,“ přiznala modelka.

Sice je její doménou móda, ovšem tentokrát si oblečky pro sebe nekupovala. „Vybírám věci pro Kryšpína,“ zmínila ani ne ročního syna, jehož hlídá babička Veronika Žilková.

I proto si nakupování užívala. „Líbilo se mi tam, ty ceny se nedají s Českem porovnat. Už mám asi dva kufry navíc, nadváhu budu muset pořádně zaplatit,“ tušila, že to v Jersey přešvihla. Fronty ji neodradily, žádné tam nejsou.

To v centru přelidněného New Yorku je hůř. „Bydlíme v hotelu na Times Square, kousek od mrakodrapu Empire State Building,“ prozradila.

Plánovala jeho návštěvu, stejně tak i pověstné Broadwaye. To už za sebou měla vyhlídku ze Sochy svobody, výlet vrtulníkem kolem Manhattanu i romantickou večeři ve vyhlášené restauraci Red Lobster, kde servírují jídla z mořských plodů.

„Tohle je jediné město v Americe, kdy bych mohla žít,“ rozplývala se Agáta.

Agáta Hanychová - modelka, herečka, jejíž maminkou je Veronika Žilková - Agáta souhrnně jen na www.ahaonline.cz/agata-hanychova.



Přečtěte si
3151958
27. 3. 2012 • 14:48

Co je na tom špatnýho,maminka si odpočine,babička ráda pohlídá,taky hlídám aby mladý mohli pracovat i si odfrknout.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.