Vlaďka Erbová poprvé o porodu: Řepka viděl Markuse dříve než já! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlaďka Erbová poprvé o porodu: Řepka viděl Markuse dříve než já!

Šťastný pár Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová.
Šťastný pár Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, foto pro Aha! – Hermina.cz)

Modelka Vlaďka Erbová (31) přivedla 19. března na svět syna Markuse. První kontakt měl ale překvapivě se svým tatínkem Tomášem Řepkou (38).

Řepka sice v rozhodující chvíli na sále chyběl, Erbové byl však oporou až do posledního okamžiku před porodem. „Tomáš byl se mnou až do okamžiku, kdy jsem dostala anestezii. Jediných pět minut, kdy nepobýval ve stejné místnosti, byl okamžik, kdy mi prováděli řez do břicha. U takových věcí nechce určitě asistovat nikdo,“ svěřila se novopečená maminka týdeníku Story.



Nakonec to byl ale právě Tomáš Řepka, kdo měl s Markusem první kontakt. „Ano, byl první, kdo ho viděl a držel,“ přiznala Erbová, která se musela nejprve vzpamatovat z narkózy. Když jí pak syna ukázali, viděla v něm svého partnera: „Ze mě toho opravdu moc nemá. I sestřičky říkaly, že je to celý tatínek.“

Jméno měla Vlaďka vybrané už před šesti lety, když byla poprvé těhotná. Nakonec se jí však narodila Viktorka (6), jíž má s hokejistou Bahenským. I tentokrát dala hodně na horoskopy a numerologii. Markus by tak měl být kreativní, ctižádostivý, se silnou vůlí a odvážný.





Přečtěte si
alexa-lexa
28. 3. 2012 • 13:45

proč se bulvár zabývá tím,že musela tahle opálená nafouklina k doktorovi?? Denně rodí desítky žen a nikdo nefňuká jako ona!!!....Jen by mě zajímalo proč se u všech článků co tu jsou okamžitě otvírá diskuze,jen u téhle opálené silikonky ne?? Může mi na to někdo odpovědět????????

buban
27. 3. 2012 • 21:02

s tim porodem. Denne rodi stovky zen-akorat osmahla Vladka s tim mela problem. A ten jeji sasek to nestihl. To je teda przusvih-hlavne pro bulvar, ktery neotevrel diskusi k valne vetsine clanku k tomuto dulewitemu tematu

p.r.d.e.l..hillarka
27. 3. 2012 • 11:43

Vidím, že píšeš zmateně!! Dej si pár panáků ať to vidíš v lepším světle

jade
27. 3. 2012 • 10:13

To, aby Řepka hrál fotbal do 60 let. Ta malá od Erbové bude zcela jistě také potřebovat plastiky a Erbová, ta chce další děti, jak sdělila Blesku. No a Bahenský si našel stejnou sortu ženské jako je Erbová, takže peněz mít taky nazbyt nebude. Jak náš národ klesl, stačí mít silikony a hned můžete být celebritou. Takové ženské patří na stránky časopisů pro muže a ne do bulváru. Chlapi mohou při cestě, když třeba rozváží rohlíky slintat nad takovými nahými chuděrami.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.