Slávik o Gunčíkové: Všechno dělá špatně! Je za tím nenávist? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slávik o Gunčíkové: Všechno dělá špatně! Je za tím nenávist?

Jaro Slávik se pustil do Gábiny Gunčíkové
Jaro Slávik se pustil do Gábiny Gunčíkové (koláž Ahaonline.cz)

Stříbrná SuperStar Gabriela Gunčíková (18) to schytala od porotce show Česko Slovensko má Talent Jara Slávika (38). Je za tím vzájemný spor?

Gunčíková loni skončila v Česko Slovenské SuperStar na druhém místě za Lukášem Adamcem, přesto o ní dosud bylo slyšet mnohem více. Gabriela se činila – stačila vydat album a účinkovat v muzikálu Kleopatra i taneční show Let´s Dance. Každý krok v její kariéře byl ale podle Slávika úplně mimo.

Hudební producent tvrdí, že Gunčíková naprosto promarnila svůj potenciál. „Její muzikálové účinkování je nevydařené. Holka, která měla našlápnuto na jednu z nejprodávanějších rockových zpěvaček s perspektivou 20 let dopředu, udělala všechny špatné kroky, které mohla,“ nešetřil kritikou v magazínu Eva.

Přitom to měl být právě Sávik, kdo měl mít kariéru Gunčíkové ve svých rukou. Jeho společnost se měla o finalisty SuperStar starat a pomoci jim prosadit se v showbyznysu. „Moje společnost dokáže lidi prosadit jak na česko - slovenském trhu, tak i zařídit angažmá v zahraničí,“ chvástal se Slávik loni v dubnu.

Většina svěřenců ale spolupráci s ním brzy ukončila kvůli nevýhodným podmínkám. Mezi nimi i Gunčíková, již chtěl mít ve své stáji. Dařilo by se jí snad pod Slávikovým vedením lépe?





Přečtěte si
fiat
28. 3. 2012 • 17:06

myslím, že to je spása pro ASbsolonovou apodobné,a l této to nebylo zapotřebí.

mumla
28. 3. 2012 • 16:32

jen jí poraďte, ať nosí podprdu, bez to není zrovna žádný šlágr.

marmat
28. 3. 2012 • 14:26

Je SVINSTVO

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.