Pomeje slaví další úspěch: Hospoda přijata s nadšením! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pomeje slaví další úspěch: Hospoda přijata s nadšením!

Jiří Pomeje slavil se svou Hospodou úspěch.
Jiří Pomeje slavil se svou Hospodou úspěch. (Frekvence 1)

Zdá se, že moderátor z Frekvence 1 opravdu zlomil svoje smolné období, po
úspěšném zavedení pořadu v rádiu, vítězství v soutěži moderátor roku a nové
práci ve VIP zprávách, v sobotu 24.března zdárně uvedl svoje představení v
pražském klubu Retro.

„Ahoj Čechy, Moravo i Slezsko, zdravím celé Česko!“ zahřímal Pomeje a uvedl svou první živou show nazvanou Hospoda Jirky Pomeje. Celé osazenstvo klubu, které se pro sobotní odpoledne stalo improvizovanou hospodou, skandovalo oblíbený pozdrav s ním.

Po srdečném přivítání představil svoje hosty, kterými se stali kolegové z Frekvence 1 Ruda z Ostravy a Jana Knížková. Jak  Pomeje, tak Ruda do své show aktivně zapojovali fanoušky, kteří to kvitovali s nadšením.

Na rozdíl od běžných představení totiž nemuseli vzorně sedět v řadách, ale stejně jako v běžné hospodě okupovali stolečky a popíjeli oblíbené drinky. Další milou zvláštností bylo to, že spoustu z přítomných znal Jiří jménem a kdykoliv k tomu byla příležitost, vzájemně se objímali a nebo si alespoň tiskli ruce,  vždyť doteď  své věrné  posluchače znal jen prostřednictvím éteru. Chvílemi show připomínala setkání letitých kamarádů či moravskou veselku.

V uvolněné atmosféře byly, kromě obligátních květin, hvězdy obdarovány také cigaretami, lahvemi alkoholu a dokonce i štrúdlem či pečenou kachnou! „Kolačky su fajne, chcu se vdávat,“ ohodnotil další přísun proviantu Ruda a po chvíli, vyhecován publikem, ukázal i kousek svého prádla a doporučil
nejlepší tužku na oči, tedy základ svého legendárního vzhledu: „Nejlepší je tužka od Vietnamců za sedmnáct kaček!“

Veselé chvilky se střídaly s vážnějšími, to když přišly na řadu dotazy na propírané „prezidentování“ moderátora Pomeje. Ten se ale k nabídce postavil seriózně: „I když je dnes prezident hlavně loutka bez velkých pravomocí, přál bych nám všem, aby se hlavně našel někdo, kdo bude lidem naslouchat.“ Vedení Frekvence 1 nejspíš úspěšné představení převede i do dalších regionů, kde mají aktéři dobrou fanouškovskou základnu. www.frekvence1.cz



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.