Řepka a Erbová už mají syna Markuse doma! S kočárkem chodí ven tchyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Řepka a Erbová už mají syna Markuse doma! S kočárkem chodí ven tchyně!

Maminka Vlaďky Erbové Eva byla s kočárkem neustále venku.
Maminka Vlaďky Erbové Eva byla s kočárkem neustále venku. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Před týdnem narozený syn fotbalisty Českých Budějovic Tomáše Řepky (38) a modelky Vlaďky Erbové (31) Markus si o víkendu užil první sluneční paprsky svého života. S kočárkem ale venku jezdila jen Vlaďčina maminka Eva (51), Erbová se na vzduchu vůbec neobjevila.

Vlaďku propustili z porodnice v pátek dopoledne. Z pražského Podolí ihned odjela do nedalekých Černošic, kde s Řepkou v luxusní vile bydlí. Tam už na Erbovou čekala její maminka Eva, která modelce ihned začala s péčí o malého Markuse pomáhat. A byla to právě paní Erbová, která po celý víkend chodila s miminkem ven.

Deník Aha! ji včera odpoledne zastihl, jak objíždí s kočárkem dům. Řepka mezi tím obcházel rozlehlou zahradu. Pravděpodobně přemýšlel, jak na ní vybudovat hřiště, na kterém by svého synka učil hrát fotbal. Vlaďka Erbová se celý víkend venku neukázala.



Přečtěte si
jade
27. 3. 2012 • 10:33

To je dobrá zpráva pro Řepkovi děti. Budou určitě radost. Pro malého Marcuse ten život nezačíná pěkně. Přijít na život a již mít nepřátele. To si Erbová měla rozmyslet, stavět své štěstí na neštěstí jiných dětí, to ji jejimu synovi nic dobrého nepřinese.

pelagie
27. 3. 2012 • 09:01

Erbové není Řepkova žádná tchyně, zatím je to jenom matka jeho přítelkyně/ nebo že by už proběhl rozvod a svatba ?//, že o tom Plesk nepíše....

bobina
27. 3. 2012 • 08:20

pro pár stále stejných chytráků,kteří po ránu pohoní ego! Jinak naprosto zbytečné mrhání slovem! Bulvární čumil si rozbil hubu a narazil pr.del když spadl ze zídky při čekání na exkluzivní záběr by mi udělalo větší radost!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.