Co týden dal... Jirko, jaký byl ponor? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co týden dal... Jirko, jaký byl ponor?

Jiří Pomeje by pro zvýšení sledovanosti udělal cokoli.
Jiří Pomeje by pro zvýšení sledovanosti udělal cokoli. (Prima FTV)

Je s podivem, co se za pouhých sedm dní v malém rybníčku českého showbyznysu všechno semele. Praní špinavého prádla přes média, ale i radostné události, jako je třeba narození syna slavného fotbalisty a modelky. I tento týden byl na šokující zprávy výživný. Posuďte sami...

Převlek týdne: Potápěč Pomeje – čím překvapí příště?

Leoš Mareš (35) na sebe kdysi upozornil tím, že se oblékal do extravagantních kožichů. Jak se zdá, jeho nový kolega Jiří Pomeje (47) také zvolil cestu netradičních kostýmů.

Při moderování VIP zpráv na Primě byl bývalý manžel Ivety Bartošové od hlavy až k patě navlečený do potápěčského.  Vsadil se totiž s ředitelem Primy Singerem o to, zda sledovanost v jeho premiérovém vystoupení překročí milion diváků. Což se ale nestalo, a tak se Pomeje nasoukal do neoprenu. Jaký byl ponor, Jirko?

Lze právem očekávat, že se brzy objeví zase v nějakém jiném převleku. Tak co třeba tohle? Za správce vesnice – rychtáře? Italského mafiána? Kosmonauta? Žebráka?

Kolaps týdne: Pavel Bobek skončil v nemocnici!

Zpěvák Pavel Bobek (74) skončil v nemocnici a ruší svá vystoupení. Zdravotní stav je podle jeho kolegů vážný.

„Má po těžké operaci srdeční chlopně. Zřejmě se neměl tak přepínat. V nemocnici jsem ho chtěl navštívit, ale nebylo mi to doporučeno,“ prohlásil Bobkův kolega.

Na letošek přitom zpěvák chystá velký koncert k 75. narozeninám, na němž má vystoupit řada známých hostů. Pavle, přejeme brzké uzdravení!


Rozvod týdne: Rychtář se rozvedl, ale o manželku bojuje dál!

Mohlo se zdát, že rozvodem manželů Rychtářových fraška roku končí. Opak je ovšem pravdou! Milenec Ivety Bartošové (45) Josef Rychtář (53) tasí meč a hodlá bojovat o svou ženu Darinu (54) stůj co stůj! A už také naznačil, že v krajním případě hodí přes palubu právě Ivetu.

„Ona je a stále bude mou manželkou! Rozhodně nechci žít s Darinou a Ivetou v trojúhelníku. Myslím, že to není správný. Ani pro jednu, ani pro druhou. Rozhodnu se podle toho, jak se k tomu manželka postaví,“ šokoval milenec Bartošové, který tak nepřímo naznačil, že s labilní zpěvačkou do budoucna nepočítá. Iveto, není tady někdo navíc?

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Výslech týdne - Paroháč Benda: To Alice byla nevěrná!

Manžel herečky Alice Bendové (38) Václav (36) konečně promluvil, jak to bylo s rozpadem jejich třináctiletého manželství. Jeho verze byla ale naprosto odlišná od té, kterou podala Alice. Tedy ne že on zahnul jí, ale ona jemu, a to se současným mladým milencem Michalem Topolem (25)! Tak jak to tedy je? Přinášíme výpovědi obou aktérů. Obrázek si udělejte sami… Zbývá dodat jediné: chudáci děti Alice (2) a Vašík (5).

Co je příčinou vašeho rozchodu?

Benda: „Spínač konce našeho vztahu byl v jednom pánovi, když jsem na něj přišel. Volali mi kamarádi, co dělám s Alicí v zoologické zahradě, a já jsem tam přitom vůbec nebyl. Spletli si ho se mnou.“

Bendová: „Spínač naší krize je těch jeho 150 ženskejch a možná víc, které za našeho manželství obšťastňoval. Chtěl sex i po mé sestře.“

Tak jak to tedy je?

Benda: „Po těch letech přišla klasická krize a vyřešilo se to takovouhle věcí. Kdyby člověk věděl, že jí něco chybí, tak by se nějak snažil zareagovat.“

Bendová: „Může za to jeho sexuální nezdrženlivost. Přesně takto to nazval jeden známý sexuolog, když jsem k němu Vaška dovedla. Řekl, že se s tím musím smířit, anebo se musí léčit. To on ale odmítl.“

Žili jste spolu stále jako muž a žena?

Bendová: „Poslední dva roky, od narození Aličky, vůbec.“




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.