PROSTŘENO: Rekordman Zdeněk získal 40 bodů, ale... Všem pokazil zábavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PROSTŘENO: Rekordman Zdeněk získal 40 bodů, ale... Všem pokazil zábavu!

Triumfální úspěch v soutěži Zdeněk neočekával, protože se vaření věnuje teprve čtyři roky.
Triumfální úspěch v soutěži Zdeněk neočekával, protože se vaření věnuje teprve čtyři roky. (TV Prima)

Včerejší poslední díl plzeňského Prostřeno! trhal rekordy! Zdeněk se vaření věnuje teprve čtyři roky, přesto si v kuchyni počíná více než obratně. Díky tomu získal jako první absolutní počet bodů! A to i přesto, že zvolil takový druh zábavy, že tím všechny otrávil.

Jako předkrm si Zdeněk zvolil kuřecí galantinu. Martu nejvíce oslnil způsob, jakým pokrmy servíroval, a označila ho za aranžéra. Stejně pozitivně byla přijata i vepřová panenka na bylinkách, i když si na ni hosté museli chvíli počkat. Závěr hostiny patřil raviolám v netradiční úpravě. Zdeněk je naplnil vanilkovým krémem a přidal čokoládu a jahodový salát.

Když přišel čas na zábavu, plzeňský kolektiv se rozpadl. Tomáš a Honza totiž odmítali hrát pantomimu. Hraní se tak musela ujmout Marta a Míša. „Myslela jsem, že to jako gentleman vezme na sebe, ale on mě zradil,“ postěžovala si Marta na Tomáše. Když se stejně zachoval i Honza, dodala zklamaně: „Mám takový pocit, že kluci jsou zapšklí. Já bych je jako parťáky nechtěla,“ odfrkla si.

Nakonec ale ještě došlo na velké překvapení – v Prostřeno! padl rekord: Zdeněk si vyvařil 40 bodů, čili absolutní počet bodů, které v celé historii pořadu zatím nikdo nezískal!

Uvařte si podle receptů menu rekordmana z Prostřeno! a využijte možnost zeptat se na jeho zkušenosti z natáčení. V pondělí v 15 hodin bude hostem chatu na Ahaonline.cz!



Autor:  nik

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.